Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sık hastalanan oğlum(büyük arter tarnspoziyonu)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSık hastalanan oğlum(büyük arter tarnspoziyonu)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zgundas Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 54
Mesajın Direkt Linki Konu: Sık hastalanan oğlum(büyük arter tarnspoziyonu)
    Gönderim Zamanı: 03 Oca 2010 Saat 20:33
İyi çalışmalar Kadir bey.Değerli fikirlerinizi yazılarınızdan ve tvden takip ediyorum.Sizi dinledikçe yanlış yaptığımı anlıyorum ancak etrafımda tüm doktorlardan aynı tedaviyi alınca kafam karışıyor.Bana yardımcı olursanız inanın çok mutlu olucam oğlum adına.27 aylık bi oğlum var.Doğuştan büyük arter tarnspoziyonu ile doğdu 27 günlükken farkedildi ameliyatı geç kalmıştı anjiyo yapılıp 9 aylık olana kadar ameliyatına bekletildi.9 aylık olduğunda başarılı bir senning operasyonu geçirdi.ameliyatın hemen ardından 1 ay kadar da zorlu bi zatüre tedavisi gördük.Elimden geldiğince sağlıklı beslemeye çalışmama , genelde ev ortamında olmaya çalışmama rağmen enfeksiyonlardan kurtulamıyoruz.Hafif bi soğuk algınlığı başlıyor burun akıntısı,ses değişikliği gibi doktorumuz sadece aferinle tedaviye başlıyor antibiyotik kullaanmayalım diyor ancak her defasında tablo giderek ağırlaşıyor artık ne ilaç varsa başlıyoruz kullanmaya .Tedavi hep aynı oluyor doktorumuzun önerdiği üzere(bu arada doktor değişikliğini sevmediğim için bebekliğimizden bu yana aynı doktor hanımla tedviye devam ediyoruz çok iyi niyetli olduğuna da inandığım için)10 duocid iğne bu arada öksüürk varsa liveprol , ventolin balgam sökücüsü , ateşi, varsa dolveni ve iğnelerden sonra agumentin antibiyotik şurubu bunlardan ve yaklaşık bi 15 günlük tedaviden sonra anca kendimizi toparlıyoruz tekrarlmama sıklığı değişebiliyo bazen çok uzun süre tekrarlamazken beazen en kısa zamanda aynı tedaviye başlıyabiliyoruz.Sizin anlattıklarınızdan öğrendiğim kadarıyla bu yapılanlar kafamı oldukça karıştırıyor.Bu çocuk hasta bir an önce tedaviye başlanmalı riske atılamaz mantığı ile en ağır tedavi uygulanıyor ancak başka türlü de iyileşemiyor.Bana yol gösterirseniz size çok minnettar kalırım doktor bey çok çaresizim şu an oğlum yine hasta iğne yaptırıyorum, liveprol şurup kullanıyor illadin burun spreyi kullanıyorum ama hiç içime sinmeden,istemeden.Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyor olucam şimdiden sonsuz teşekkür ederim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 119775
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Oca 2010 Saat 14:54
Mailden cevap yazmıştım.. Confused, bir aksilik oldu ise, belirtin, tekrar yazarım.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.