|
Sık hastalanma |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
MevaAnnesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Haz 2023 Saat 07:49 |
Hocam 5 yasında kızım var bırde 55 gunluk oglum ben dogum yaptıgımdan berı ilk 10 gün arayla 2 sefer kusma isal oldu 1 gun sürdü bıttı 55 gun ıcınde 4 sefer ateslı hastalık yasadı bırınde bogaz enfeksıyonu oldu bızede gectı derkken bugun yine kusmaya basladı.
55 gunde 3 kusma 4 ateslı hastalık cok fazla Krese gıdıyor ama haftada 2 sefer yeni dogum yaptıgım ıcın goturemıyorum. Hastalıkları atesı hep bırer gun sürdü gectı uzun sürmüyor kusması da öyle doktora goturmedım ılac kullanmıyavagım ıcın ates agız kokusu pası takıp ettım yoktu goturmedım Ama artıık endişelenmeye başladım bir sorun mu olabılır diye kötü bır rahatsızlık mı var duzelemıyor. Çok terliyor hava da bı sıcak bı soguk ondan mı oluyor anlamıyorum doktora goturup yaotırıın dedıgınız bır tahlıl var mı ne önerirsiniz.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108672 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hiçbir sorun olmaz.SAKIN tahlil filan yaptırmayın.
|
|
![]() |
|
MevaAnnesi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Tem 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Hocam neden bu kadar sık oluyor peki bunu nasıl anlayacağım
yada önlem alacağım kötü bır rahatsızlığı olsa nasıl ayırt edecegım üst üste kaçıncı bu bırsey cıkarda ihmal etmıs olurum dıye korkuyorum hıc böyle bırsey yasamadık kulak sorunu yasardık onuda sızın illadın damla ile tedavınızle aştık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 108672 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kreş,okul veya Yuva'ya yeni başlayan HER çocuğun ilk 2 senesi (kışı) çok hastalıklı geçer.
Eğer her ateşlendiğinde Antibiyotik kullanıldı ise, bu 2 sene 4 seneye kadar uzayabilir. Yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MevaAnnesi
Hayır hocam ilaç hıc kullanmadı kreşe gıderken de vermedım hep sizinle danısarak gecırdık 5 yasına kadar da sayılıdır verdıgım oda ateş düşürücü vs.
kusması durdu olmadı bırdaha ama 5 gun gectı bu sefer de karnım agrıyo dıyor süreklı 2 ay ıcerısınde bu 8. Hastalık falan çok geriliyorum.
Kreşi kapandı gıtmıyo da ama cocuk duzelmıyo bagısıklıgı düştü sanıyorum naısl toparlıyacagım |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bağışıklık ile alakası yok. Yapabileceğiniz bir şey de yok.
Sabırlı olun. Yazılarımı okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|