|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
zbalyen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nis 2015 Saat 13:23 |
5 yasinda yegenim kulak agrisi icin aug. Antibiyotik kullaniyor. Son dört gündür 10 dk.da bir tuvalete gidiyor gece altina kaciriyor neden olabilir Hocam?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri hic okumamissiniz..
1- Kulak agrisi icin; HICBIR ilac/Antibiyotik kullanilmaz. SADECE: Iliadin burun damlasini buruna; gunde 2x2'ser damla (3 gun), sirt ustu yatar vaziyette, damlatmaniz yeterlidir. Sonrasinda, Serum Fiz ile devam edilir. 2- Erkelerde; IYE olmaz. Hastalik nedeni ile, az su icti ve idrari koyulasti ise; "Kristal-uri" olabilir. "Tam idrar tahlili" yaptirip, bana yazin. |
|
![]() |
|
zbalyen ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 176 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam eski maillerinizi cok okuyorum. Kendi oglumun kulak agrisinda illiadin kullaniyorum onlara da anlatmaya calisiyorum ama kbb docentine gidince beni degil onu dinliyorlar. Hocam cevabiniz gelinceye kadarki 3-4 saat biraz düzelmis. Bekleyip bol su icerek kristalüri düzelir mi yoksa test yapmasi şart mi
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sart degil, su ictikten sonra duzeldi ise, hicbir sey gerekmez.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|