|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
neslimovie ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ağu 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı neslimovie
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Şub 2016 Saat 21:37 |
"44 aylık kızım, kardeşi olduktan sonra yaklaşık 5 aydır sık idrara
çıkmaya başladı. Günde 15 bazen 20 defayı buluyor. Bir bardak su içse 5
dakikada bir tuvalete taşınıyor. İdrar tahlili temiz çıktı."
Kadir Bey, bu sorunuma "aseptik sistit olabilir, 5 gün Atarax şurup deneyin" yanıtını vermiştiniz. Şurubu verdim 5 gün sonra kestim. Sorunumuz devam ediyor. İdrar tahlili, idrar kültürü, üriner sistem ultrasonu temiz çıktı. Ama parkta oyunu bile yarıda bırakıp eve dönüyoruz. Her seferinde 30-40 ml yapıyor ama gece iki bazen bir sefer kaldırıyorum. -Eğer psikolojik bir durumsa, bu kadar uzun sürmesi fiziksel kalıcı bir duruma dönüşür mü? -Üniversite hastanesine yönlendirdiler ama malum, siz ne derseniz onu yapacağım. -Psikolojik destek alalım mı? -İdrarda glukoz negatif. Kanda şekere baktırayım mı? Allah razı olsun, şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118945 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Idrarda Seker:(-) ise, daha ne baktiracaksiniz?? Cocuk sekeri olan; Tip1 Diabet icin eski mailleri okuyun. Bu cahil doktorlarla ugrasmaktan biktim. Psikolojik destek; faydali olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|