|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fatma demir ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2010 Konum: ev hanimi Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Gönderim Zamanı: 26 Oca 2010 Saat 23:32 |
derdim buyuk.3bucuk yasinda oglum var ve hala cisini ve kakasini soylemekte inatlasiyor.lutfen birileri sesimi duysun ve yardim etsin
|
|
fatmademir
|
|
![]() |
|
MaRaL ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3238 |
![]() |
ho$geldin aramiza
istersen psikolog ozlem hanima sorabilirsin diger verdigi cevaplarida incelemeni tavsiye ederim , bu konuyu çok anlatti dr hanim daha fazla tecrubem yok, benim kizim kuçuk daha ama bi an once ogrense iyi olucak ![]() Düzenleyen MaRaL - 26 Oca 2010 Saat 23:45 |
|
![]() |
|
fatma demir ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Oca 2010 Konum: ev hanimi Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() |
evetcocugumdan cok fena sikayetciyim.cunku inanlmaz sabir gosteriyorum.cogarrkadasim bide bana kiziyor sen cocugn ustune dusmuyosun diye.nedemek o diyorum kizmiyosun dovmuyosun korkutmuyosun diyo yaaa.benim psikolojim bozulcak sonunda ustune bide 8 aylik hamileyim vede yurdisindayim.ne yapmaliyim.her turlu oneriye hazirim
|
|
fatmademir
|
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
Öncelikle hoşgeldiniz aramıza.. Bu konuda yalnız değilsiniz,benim kızımda 3 yaşını geçti hala çişini söylemiyo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aycaelyesa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ara 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 181 |
![]() |
bununla ilgili geçen gün dr programında bir uzman vardı ve insanların bunu aslında doğuştan bildiğini ve çocukların bu yaşlarda eğer bu davranışları gösteriyosa inadına yaptığını bu yüzden bu mevzuyu tamamen kapatıp onun yanında hiç açmamak gerektiğini zamnaı gelince zaten o çocuğun bunu kendi isteyerek yapacağını söyledi sadece çocuğa farkettirmeden bir kaç şey yapılablirmiş mesela tuvalt kapısını açık bırakıp onun bir ikisefer görüp izlemesini sağlamak bir yöntemmiş ve bir lazımlığı kendiniz tuvaletteyken bir kenara da koyup onu otturmayı tabi ısrarsız kendi oturmak isteyecek böyle şeylerdi arkadaşım Allah yardımcın olsun kolay gelsin inşallah tavsiyeler işine yarar
|
|
![]() |
|
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 70718 |
![]() |
aramiza hosgeldin öncelikle allah kolalyik versin canim ..... bu topic sana cok fayda edecektir biz paylasimlarimizi burada yaptik ![]() http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=16193&PN=48&title=tuvalet-egitimi-gece-gunduz Düzenleyen yasemin - 27 Oca 2010 Saat 00:03 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|