|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 407 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kas 2015 Saat 13:58 |
Doktor bey kızım altı aylik uc ayrı oksuruyordu hiriltisi da var duyuluyor burnunu kapatınca yok
Iki gun once gozu çapaklandi tobrased. Başladım hemen gecti Bugun sabah atesi de cikti makattan 39 oldu ilac vermedim ama hep uyumak istiyor uyanınca keyfi iyi diye vermedim neden ateslendi acaba oksuurk uc aydır devam ediyor artık ilac kullanmalı miyim genellikle agzi acik uyuyor balgamli oksuurk Mevcut ne olur yardım edin herkesin gözünde kotu anne olum doktora götürmüyorum diye size güveniyorum dediklerinizden başka bir sey yapmamaya çalışıyorum ama artık cok zorluyorlar beni doktor konusunda |
|
![]() |
|
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 407 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
![]() ![]() ![]() ![]() |
Doktor bey sabahtan beri atesi 38 düşmedi de cikmadi da ilac vermedim keyfi iyi vucut sıcak degil bası yanıyor sadece
Bizim hirilti ile devam eden uc aylik öksürüğümüz icin balgamli ne oneririsiniz supr kullansak nasıl Olur balgam sokucu olur mu |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Doktor bey ates dusmedi calpol ne zaman ve ne kadar vereyim altı aylik ates koltuk altından 38.5 diğer sorulara da cevap verebilirseniz minettar olurum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119072 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN: hicbir ilac/Antibiyotik vermeyin...
Gunumuz sahtekar cocuk doktorlari gibi; ilaclarla oksurugu keserseniz, basiniza is alirsiniz.. Oksuruk, vucut savunmasidir. Karismayin. Ateside cok mecbur kalmadikca dusurmeyin. Verecekseniz, 1 gunde en fazla: 2x1, ParaNox120 fitil VEYA, 2x1 olcek Calpol verebilirsiniz.. SAKIN; Turk Cocuk doktorlarinin uydurmasi olan, "donusumlu ilac verme" sacmaligini uygulamayin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|