|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ara 2017 Saat 03:33 |
Kadir bey abladan sonra kardeşide hastalandı öksürük ve ateşimiz var şuan birde zatürre salgını var dediler ablanın okuldan veliler korktum bende d vitamini hastayken içildiğinde iyileşmesine yardımcımıdır kızıma d vitamini başlıyayımmı
Birde abla 9 yaşında onada d vitamini içireyimmi ve hangi ölçülerde kardeşi 5yaşında abla 9 |
|
![]() |
|
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Değil Puanlar: 271 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Birde Kadir bey eğer şuan öksürük varken ve ateşliyken d vitamini kullanırsa faydası olur derseniz yarın eczaneden alıp başlamak istiyorum birde ne marka almalıyım bildiğim devit 3var sizin önerdiğiniz varsa başka onu alayım abla 9 yaşında ona kaç ölçü kardeş 5 yaşında ona kaç ölçü vermeliyim ikiside kız
Birde nekadar kullandıktan sonra bırakmalıyım Bıraktıktan sonra tekrar başlama zamanı süresi nekadardıır kusura bakmayın işkkez kullanıcam bilgim yok bu konuda |
|
![]() |
|
Eğer kullanın derseniz Ekmeğemi damlatmak gerekiyor biryerde öyle okudum
|
|
![]() |
|
O makaleyi bulamıyorum ben link varmı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|