Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sinüzit
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sinüzit

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ibrahimdogan24 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 35
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ibrahimdogan24 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sinüzit
    Gönderim Zamanı: 29 Nis 2023 Saat 12:14
Hocam merhaba. 7 yas oglum cok sık sinuzit oluyor. Daha onceden Alerjik Rinit teshisi de koymuslardi. Sinuzit icin ne yapabiliriz ? Cok hafif ates de goruluyor zaman zaman tekrarlayan sekilde. Burun akintisi sumkurunce sari-yesil olabiliyor. Cok sık tekrarliyor. Sasirdik ne yapacagimizi.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118870
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Nis 2023 Saat 17:51
"sinuzit" tanisini KIM koyuyor??  Oldugunda, "maske tarzinda" bas agrilari olur! Turk doktorlarina inanmayin. 
Olursa da, sadece Sinus kanallarini Iliadin damla ile actiginizda, tamami kendiliginden iyilesirler. ASLA
 Antibiyotik kullanmayin!
Sumugunun; sari-yesil olmasi, ifrzatin icindeki mikroskobik kan hucrelerinin parcalanmasina baglidir.
Kandaki Hemoglobin parcalandiginda; once "Biliverdin"(yesil renk), sonra "Bilirubin" (sari renk) olusur. 

Yukarı Dön
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2023 Saat 00:13
Hocam bu sarı yeşil mukus bizdede var bu parçalanma olayı sikinti yaratirmi dışarı atması iyimi kaç günde akıntının renginin beyaza dönmesi beklenir fizyolojik hergunyapiyorum ve sıcak buhar birde cold mıx bı damla yatağın ucuna damlatiyorum ama sarı yeşil akıntı hapsurdugunda baya akıyor karın ağrısı oluyor arada ventolin şurup kullanıyor iki gündür birakmalimiyim surupla hava aynı islevdemi öneriniz ne olur havayı kesinlikle kullanmıyoruz bu surupta aynı gorevdemi zararı olurmu ucbucukyas 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118870
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2023 Saat 02:57
Akinti, hicbir zaman yesilden-beyaza donmez.. Yesilden sonra iyilesir! 
SAKIN Ventolin surup kullanmayin. Cocugunuz Astim hastasi mi??? 
SAKIN Turk doktor akli ile Astim ilaclarini "Oksuruk surubu" niyetine kullanmayin. Sakin Turk doktorlara inanmayin.
Yukarı Dön
Sağlıklı nesil .. Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 238
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Sağlıklı nesil .. Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2023 Saat 03:02
Bu şey zaten aşırı mukus yaptırdı oğlumda bırakıyorum o halde çocuk hapsuruyo bı avuç burnundan çıkarıyor ama şuan burda saat üç ve uyandı burnu tıkanmış zaditen kullanıyoruz bı yandan hocam bende aylardır aynı durumdayim oğlumla öksürük ve balgam ağzım burnum dolu ben zor basediyorum o nasıl etsin diye düşünüyorum sizce bu ne böyle aylardır aynıyız bıktım balgam boğazda da var burundada var yeşil inanın ben zor atıyorum onu o nasıl Aticak bilmiyorum dediklerinizi yapıyorum bu arada uygulamami istediğiniz başka birşey varsa lütfen yazın hocam birde hocam üç bucukyasindda ara ara karın ağrıları var elleriyle karnını sıkıyor 

Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 03 May 2023 Saat 03:18
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.