| 
 | 
| 
 | 
| Yanıt Yaz   | 
| Yazar | |
| ZeynepEslem   Üye     Kayıt Tarihi: 09 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı ZeynepEslem Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Konu: Sipraktin yan etki Gönderim Zamanı: 09 Şub 2016 Saat 01:47 | 
| 
   Hocam merhabalar.kızım 7 aylık 7700gr 67 cm boyunda.son 3-4 gündür iştahı kesildi biraz da yüzünde ve boynunda ufak döküntüleri oldu.bende bu gece yatmadan 1.5ml doz sipraktin verdim ve anında mosmor oldu nefesi kesildi fışkırır şekilde isrifra etti ve öksürdü çok.az bişey süt içmişti onu da çıkardı.sizin eski maillerinizi de okudum hiç böyle bir yan etki olabileceğine dair bilgiye rastlamadım.neden böyle bi tepki vermiş olabilir bünyesi?
    | |
|  | |
| Dr.KadirTugcu   Uzman   Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119413 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı Dr.KadirTugcu Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 09 Şub 2016 Saat 03:08 | 
| Ilaci genzine kacirtmis. Ilac yan etkisi degil.  Bu yasta istah icin, sipraktin tavsiye etmem..  Ayrica da, gerek olsa idi; 2.5ml alti etki etmezdi. 
 | |
|  | |
| ZeynepEslem   Üye     Kayıt Tarihi: 09 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 16 |  Mesaj Seçenekleri Yanıt Yaz Alıntı ZeynepEslem Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.  Teşekkürler(0)  Alıntı  Cevapla  Gönderim Zamanı: 12 Şub 2016 Saat 19:02 | 
| 
   Cevabınız için teşekkür ederim hocam.iştah konusunda baya sıkıntılıyız yemediği aç kaldığı için uyku düzenini de etkiliyor bu durum.kulaklarını kaşıyor sürekli ufak çaplı bir üşütmesi olabilir mi acaba?ne tavsiye edersiniz hocam?
    | |
|  | |
| Yanıt Yaz   | |
| Tweet | 
| Forum Atla | Forum İzinleri  Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma | 
| 
 |