|
Sivri sinek isirigi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 00:03 |
Kadir hocam burdan fotoğraf atamıyorum diye size mailden atmıştım kızımın gözünü 2 gun once tahminimce gece sinek ısırdı sabah uyandi kızarıklık vardı sadece gün boyu sadece hafif kızarıklık oldu bu sabah uyandi hafif şişlik ve sertlikle uyandi şimdi gece oldu iyice şişti gözü gözükmüyor hocam 6 numara gözlük kullanıyor şaşılık olduğu için. Fenistil jel demiştiniz bugün alamadım köy yerinde olduğumuz için yarın alırım diye düşündüm ama şuan bu kadar çok şisiince korktum hocam bir doktorun sayfasında kalıcı körlüğe Bile sebep olabilir bu tür sinek sonucu oluşan göz kapaklarinda ki şişmeler yazıyor şuan uyuyor kızım acile goturemem köy yerine geldik ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyoruz 3 buçuk yasinda
Düzenleyen Betül yazıcı - Dün Saat 00:04 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117057 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
" bir doktorun sayfasında kalıcı körlüğe Bile sebep olabilir bu tür sinek sonucu oluşan göz kapaklarinda
ki şişmeler yazıyor" Yazarlar! Tipik Türk doktoru. O güdük aklı ile; milleti panikletip doktorlara koşmasını sağlayarak çıkar elde edecek. Bu tip PUŞT doktorlara kanmayın. Hiçbir şey yapmasanız bile kendiliğinden düzelir.
|
|
![]() |
|
Betül yazıcı ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mar 2024 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 181 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Betül yazıcı
Hocam yazan doktor Mehmet kesikminare instagram sayfasında yazıyor yazı. .Hocam bugün eşimin hastane kontrolü vardı bizde bu gidelim hastaneye dedik herhangi bir doktora sira vardı aldik kızımın gözüne bakmadan diren göz doktoruna gidin dedi neyse dedim siz bana fenistil jel yazın dedim 3 buçuk yasa kullanımı var mi diye İnternete bakti Hocam gerçekten Hocam orda kendimi zor tuttum var kullanılıyor dememek için bu kadar bilgisiz doktorlar nasıl karşımızda bizi eziyor bilmiyorum bir gözüne bakmak zor oldu alah bunların eline bizi düşürmesin Hocam gerçekten insan ne yapacağını şaşırıyor
Düzenleyen Betül yazıcı - 21 Saat 39 Dakika önce Saat 23:42 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117057 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Eskiden; Lise birincileri ve en iyi talebelerin tercihi Tıp olurdu!
Kenen Evren'den sonra, durum değişti. Doktorları en zor şartlarda çalıştırıp, en az maaşı verince, tercihler değişti. Artık Tıp fakültelerini tercih edenlerin kalitesi çok düştü. İyi olanlar da yabancı ülkelere kaçınca, sonuç ortada. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|