Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sleeperda uyku
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsleeperda uyku

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Konu: sleeperda uyku
    Gönderim Zamanı: 26 Nis 2008 Saat 02:38

merhabalar sayın erkin bey,

merak ettiğim birçok kouda önceki yazılarınızı okuyarak aydınlanmış oldum bunun için teşekkür etmek istiyorum öncelikle.
soruma gelince 3 aylık bir bebeğim var ve yatağı odamıza sığımadığı için şuan hala sleeperda yatıyor. sallanıyor olmasıda uyandığı zamanlarda bizim için avantaj sağlıyor tabiki. aşağıda resmini ekliyorum kullandığımız sleeperın. tabi ön kısmını tamamen çıkarıp beşik gibi kullanıyoruz biz şuan. acaba bebeğimin şuan bunda yatıyor olmasının sakıncası olabilirmi.
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2008 Saat 14:36

Merhaba Yasemin Hanım,

Nezaketiniz içim çok teşekkür ederim. Ürün sadece pille çalışıyorsa bir problem yok. Ancak bu tarz ürünlerin prize takılarak elektrikle çalıştığını da gördüm bazı markalarda. Direkt olarak elektrikle çalışan ürünleri kesinlikle önermiyorum, elektrik akımına kapılma riskine karşı. Ürün sadece pille çalışıyorsa problem yok. Ürün birazcık dar, bir yatağın yerini hiç bir zaman tutmaz. Ama ülkemizde çok yaygın olan sallayarak uyutma alışkanlığından dolayı talep gören ürünler oldular bu ürünler. Ben, bir yatağı bu ürüne tercih ederdim, doğrusunu isterseniz.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Nis 2008 Saat 14:59
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim erkin bey. yanlış yaptığım birşeyi düzeltmemi sağladınız. çünkü bizim ürünümüz elektrikli ve sürekli prize takılı duruyor. tehlikeli olduğunu hiç hesaba katmamışım. kısa sürede cevap verdiğiniz için çok çok teşekkür ederim. iyiki varsınız.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.