|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
de-met ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Oca 2017 Saat 13:28 |
Merhaba Kadir bey,
Oglum Nisan ayinda 3 yasinda olacak. Nisan 2014 dogumlu. Sizin izniniz ile sunnet olmustu. Sunnet eden cerrah sol testisi biraz yukarida ama onemli degil dedi. Banyo yaptirirken sicak suda otutturdum biraz bende baktim. Gercektende cok az farkla sol testis az yukarda. Bununla ilgili birsey yapmamiz gerekir mi. Ileride problem olurmu. Sag testis asagida duruyor. Sol testis az fark ile yukarida. Cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim.
|
|
Anne
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117321 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ellemeyin, elletmeyin.. Eski mailleri okuyun, anlattim.
|
|
![]() |
|
de-met ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski maillerde arama yaptiktan sonra yazdim sevgili hocam. Sislik ile ilgili var. Testisi hic yerine inmemis var.
Benim oglumda ikisi arasinda az fark var. Ele geliyor. Fakat soldaki misket az yukarda. Cerrahta onemli degil dedi. Asla elletmem sizin cevabinizdan sonra. Bizim ailemizde siz ne derseniz o oldu bugune kadar. Allahin izni ile de hepte hakli ciktiniz.
|
|
Anne
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|