|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 7> |
Yazar | ||
esra4 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kas 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() Gönderim Zamanı: 15 Ara 2011 Saat 12:50 |
|
Merhaba site yöneticileri; Dün akşam kadir beye soru yazmıştım.Yazdığım soruyu bulamadım.Hangi bölümden takip edeceğim.
Şimdiden teşekkürler..
![]() |
||
![]() |
||
duygu ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 7116 |
![]() |
|
Sorunuz ve cevabı burada:
|
||
![]() |
||
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 735 |
![]() |
|
ya bende bişey sorayım. e mail im kapalı istemiyorum maille haberdar olmak ama siteye girdiğimde sadece benim yazdıgım konulara cevap geldiğinde görme sansım yok mu? yeni gelenlere tıkladıgımda hiç okuymadıgım konular bile çıkıyor. ama ben abone oldugum konuları görmek istiyorum bunun bi mümkünü var mı?
birde son yazılan mesajların göründüğü bi bölüm var mı? bu forumun formatına bi alışamadım yaaaaaa
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 9496 |
![]() |
|
üye kontrol panel menüye tıkladığınızda "abonelikler" diye bir kısım var, aynı yerde ayrıca özellikleri düzenle kısmına girdiğinizde "Cevap Yazdığım Konulara Cevap Geldiğinde E-posta Adresime Yolla" yı evet şıkkını işaretlerseniz emailinize gelir cevaplar...
yukarıda yeni mesajlara tıkladığınızda son giriş yaptığınızdan itibaren foruma yazılan bütün mesajları görebilirsiniz...
|
||
![]() |
||
lagrima ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kas 2011 Konum: Rabbime emanet! Durum: Aktif Değil Puanlar: 735 |
![]() |
|
bende e mailime gelsin istemiyorum o şık kapalı ben burdan takip etmek istiyorum. cevap yazdıgım konulara diye bi bölüm yok mu? e mail olmadan ulaşabileceğim.. ewet yeni mesajlar yerine tıkaldıgımda her konu çıkıyr.
|
||
|
||
![]() |
||
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 71786 |
![]() |
|
Merhaba, Mesaj yadığınız sayfanın altında Cevap geldiğinde E-posta ile uyar sekmesini tıklarsanız sorunuza bir cevap yazılığında maillinize uyarı mesajı gelir. Forumda en son geldiğiniz günden sonra yazılan tüm mesajlarıda yukarıda sağda
![]() |
||
|
||
![]() |
||
yasemin ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Kayıt Tarihi: 16 Oca 2007 Konum: zehraninvillasi Durum: Aktif Değil Puanlar: 71786 |
![]() |
|
|
||
|
||
![]() |
||
![]() |
|
|
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 7> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|