Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Önerileriniz & Şikayetleriniz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sorumu nasıl takip edeceğim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSorumu nasıl takip edeceğim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
esra4 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 50
Mesajın Direkt Linki Konu: Sorumu nasıl takip edeceğim
    Gönderim Zamanı: 15 Ara 2011 Saat 12:50

Merhaba site yöneticileri;

Dün akşam kadir beye soru yazmıştım.Yazdığım soruyu bulamadım.Hangi bölümden takip edeceğim.
Şimdiden teşekkürler..Smile

Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2011 Saat 14:11
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 735
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2011 Saat 15:15
ya bende bişey sorayım. e mail im kapalı istemiyorum maille haberdar olmak ama siteye girdiğimde sadece benim yazdıgım konulara cevap geldiğinde görme sansım yok mu? yeni gelenlere tıkladıgımda hiç okuymadıgım konular bile çıkıyor. ama ben abone oldugum konuları görmek istiyorum bunun bi mümkünü var mı? 
birde son yazılan mesajların göründüğü bi bölüm var mı? bu forumun formatına bi alışamadım yaaaaaaCry
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 9496
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2011 Saat 15:26
üye kontrol panel menüye tıkladığınızda "abonelikler" diye bir kısım var, aynı yerde ayrıca özellikleri düzenle kısmına girdiğinizde "Cevap Yazdığım Konulara Cevap Geldiğinde E-posta Adresime Yolla" yı evet şıkkını işaretlerseniz emailinize gelir cevaplar...

yukarıda yeni mesajlara tıkladığınızda son giriş yaptığınızdan itibaren foruma yazılan bütün mesajları görebilirsiniz...

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
lagrima Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 735
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2011 Saat 15:30
Orjinalini yazan: Gamze Gamze Yazdı:

üye kontrol panel menüye tıkladığınızda "abonelikler" diye bir kısım var, aynı yerde ayrıca özellikleri düzenle kısmına girdiğinizde "Cevap Yazdığım Konulara Cevap Geldiğinde E-posta Adresime Yolla" yı evet şıkkını işaretlerseniz emailinize gelir cevaplar...

yukarıda yeni mesajlara tıkladığınızda son giriş yaptığınızdan itibaren foruma yazılan bütün mesajları görebilirsiniz...

bende e mailime gelsin istemiyorum o şık kapalı ben burdan takip etmek istiyorum. cevap yazdıgım konulara diye bi bölüm yok mu? e mail olmadan ulaşabileceğim.. ewet yeni mesajlar yerine tıkaldıgımda her konu çıkıyr.
Rabbim sana emanet!!
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 71786
Merhaba,

Mesaj yadığınız sayfanın altında   Cevap geldiğinde E-posta ile uyar   sekmesini tıklarsanız sorunuza bir cevap yazılığında maillinize uyarı mesajı gelir.

Forumda en son geldiğiniz günden sonra yazılan tüm mesajlarıda yukarıda sağda Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar  butonuna basarak takip edebilirsiniz.

Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Orjinalini yazan: lagrima lagrima Yazdı:

bende e mailime gelsin istemiyorum o şık kapalı ben burdan takip etmek istiyorum. cevap yazdıgım konulara diye bi bölüm yok mu? e mail olmadan ulaşabileceğim.. ewet yeni mesajlar yerine tıkaldıgımda her konu çıkıyr.
aboneliklerde bir sey yok artik bir sey gelmemesi lazimm.....

Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Ara 2011 Saat 15:34
Orjinalini yazan: lagrima lagrima Yazdı:

Üyenin Mesajlarını Bul dan da yazdiginiz konulara ulasabilirisniz baska bir sey aklimiza gelmiyor inanki:))

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.