Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - spiral
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuspiral

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 78910>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
oĞuZuMM Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2002
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2010 Saat 15:55
bence de hülya abla sana katılıyorum..
 arkadaşlar semptomlar kişiden kişiye değişir.bazı şeyleri göze almak gerek.ben 9 - 10 ay çektim karın ve kasık ağrısını.adet günlerim 7 den 10a çıktı sonra bu zaman zarfında düzene girdi.şuan çok rahatım en azından korkum yooookkkk WinkWinkWinkWink 
 benim spiralim doğumdan 3 ay sonra takılmıştı.ve doktorum illa adetli olman gerekmez,adet olmadığın bir dönemde de takabiliriz demişti ve de öyle oldu.hiç canım acımadı,o günü de hiç ağrım sancım olmamıştı...
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2010 Saat 01:37
yaa iyice kafam karıştı tüm yazılanları okudum Confused

bügune kadar evlenmeden öncede gıttıgım drlar dahıl hepsı bana hamile kalman cok zor sol yumurtalık çalışmıyo- yada rahim cok yukarda zor hamıle kalırsın dedıler

kızım dogdu şimdi bilindiği üzre yıne hamıleyım kızımın dogumunu yapan dra gözüküyorum problemler oldugu için başka bır prof dr la paslaşarak hamılelık kontrollerimi yapıyoruz o drda bana rahim kalp şeklınde bunu hıc sıze dedılermı ılk cocugu kac kilo dogurdunuz dedı bende yoo demedıler 3030 gramdı dedım ozaman cok iyi dedı bana Confused Smile araştırmalarıma görede rahim kalp şeklınde olmasıda zor hamıle kalınırmış ama benım maşallahım var ozaman LOLLOLLOLLOL

şimdi bu spirali taktırsam iyi mi yaparım kötümü bılemedım Confused  spiralle bıle hamıle kalan var bıde bendekı bu dr ların olamaz dedıgı halde hamıle kalma şansım varken ne derece benı korur bılemedım ConfusedConfused  LOLLOLLOLLOL

acısı ayrı bır dert çünkü benım sezeryan oldu okadar suni sancı ve dogum gecıkmesı yaşadıgım halde açılma falan olmamıştı acı çekme korkum var bu yüzden, bıde boşuna taktırırsam dıye düşünüyorum.....zaten benım bildim bileli agrılı regl dönemım oluyo ıyıce sapıtıcak bu durum....Confused acep bır fıkır verırmısınız bana Embarrassed taktıranlar hala memnunmu Smile
tabi bu durumu henüz dr umla konusmadım onada ayrıca danışıcam  Smile

Düzenleyen elcinim - 04 Şub 2010 Saat 01:39
Yukarı Dön
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Puanlar: 7000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2010 Saat 09:55
Ben kulllanmayan biri olarak senin gibi birine tavsiye etmem AyşegülLOLLOLLOLLOL
Adetlerde sıkıntı ysaşıyorsan spiralden uzak duracaksın.
Yukarı Dön
nurdan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 1760
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2010 Saat 12:48
ayşegül bende tavsiye etmem spiral hiç bir sıkıntısı olmayan kişilerde bile sorun oluşturabiliyor, sende daha çok sorun oluşturabilir..  Hem boşver herşeyi biz hanımlar düşünmek zorunda değiliz yeterince sıkıntımız oluyor zaten, bunu da bi zaahmet beyler düşünsünWink  
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2010 Saat 12:54
Beylere işi bırakınca Eymen gibi bir sıpanız oluyor ben size diyim de LOLLOLLOL Nesibe uyarmadı diyemezsiniz LOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3246
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Şub 2010 Saat 14:37
ben de spiral taktırmayı düşünüyordum ama etrafımda spiralle hamile kalanları gördükçe vazgeçtim
ayrıca adet günlerim düzenlidir benim ve spiral pek çok kişide ara kanamalar falan yapıyormuş bozulsun istemedim
bence en temizi eşlerin korunması doğal korunmadan bahsetmiyorum tabi
sonuçta hiçbirinin %100 garantisi yok ama vücuda olumsuz etkisi yok en azından
elçincim bence sen yine de korun ne olur ne olmaz
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2010 Saat 01:20
nesibecim 3-1 'lik bır sonuc cıktı  LOLLOLLOL
valla danıştığım herkes de bana taktırma dıyo ConfusedConfused bende bu şans varken zaten taktırsamda eşimede korun dıcektım Confused Big smile
ama son kararı bıde dr a sorarak öyle karar verıyım bakıyım o benım bu duruma ne dıyecek ConfusedConfusedaslında sayenızde verdım kararıda Big smile
hepınıze teşekkürler arkadaşlar Clown
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Şub 2010 Saat 02:21
spiralden en memnun olan hiç rahatsızlık yaşamayan kişi benim herhaldeLOL
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 78910>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.