|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Şub 2018 Saat 18:34 |
İyi günler kadir hocam , Kızım 6 yaşında dün geceden beri ateş var .boğaz ağrısı yok diyor .strep anteati pozitif çıktı .iki kez yaptırdık.Benim endişem iki ay öncede yüksek ateşli grip geçirmişti size dilinin resimlerini göndermiştim o zaman strep a testi yaptırma imkanım olmamıştı . Antibiyotik kullanmadık geçti .şimdi benim endişem şu an ki pozitif sonuç önceden tedavi edilmemiş bir beta hastalığımıydı ? Önceden tedavi edilmediği için şimdi pozitif çıkıyorsa kalp romatizması gibi böbrek hasarı gibi durumlar oluyormuş .çok endişeliyim .Sizce kalp ve böbrek kontrolü yaptırmalı mı yım ? Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Konu cok uzun, eski yazdiklarimi okuyun.. ATES + Agizda pis KOKU + Dilin tamamini kaplayan PAS tabasi yoksa, teshiste yanlis, Test'de YANLIS.. Bogazi temiz olan bir cocukta, Streptokok tasiyiciligi olabilir. Bu konulari iyi okuyun. Simdiye kadar bu konuda sorulabilecek butun sorular sorulmustur.. LUTFEN OKUYUN...
|
|
![]() |
|
Yasminal ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kas 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 296 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 5 yıldır sizi okuyorum çok teşekkür ederim .saydığınız tablo hiç olmadı bizde eğer kozım taşıyıcıysa bundan sonra her yaptığımız strep a testi pozitif mi çıkıcak ? O testin bizim için güvenilirliği olmıycak demek oluyor öyle mi ? Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, kendiliginden yok olana kadar boyle olacak.. Siz benim anlattigim arazlara dikkat edin.. Streptokok oldugunda; bu 3 araza ilaveten, bulanti ve kusmalar da olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|