|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jolina ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eyl 2011 Konum: evli Durum: Aktif Değil Puanlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Haz 2017 Saat 13:18 |
Merhaba Hocam
Torunum 5 yaşında, annesi hastaneye götürdü Step A testi yapmışlar ve anneyi bayagi korkutmuslar Stren A pozitif çıkmış ayrıca idrar yolunda da iltihap çıkmış Ens.f antibiyotik vermişler. Antibiyotik bitince gecmezse penisin iğne verilecek demişler. Ben size danışmadan birsey kullansın istemiyorum. Ben oğlumu sizin sayenizde rahat büyüttü m. Sormak istediğim verilen Ensef antibiyotik kullansınmi? Simdiden vereceginiz değerli cevaplariniz için tesekkür ederiz.
|
|
jolina
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 117964 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
O SAHTEKAR Laborayuvara bir sorun bakalim; Ureyen Streptokoklarin, "A-Grubu" oldugunu nasil anlamislar??? Bogaz kulturu sadece, Beta-Hemoliz'i gosterir. Diger bilgiler icin, eski mailleri okuyun... Okumadan sual sormayin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|