Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - su çiçeği aşı takviminde
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsu çiçeği aşı takviminde

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1699
Mesajın Direkt Linki Konu: su çiçeği aşı takviminde
    Gönderim Zamanı: 18 Oca 2013 Saat 16:51
hocam merhaba sağlık bakanlığı görevlisi su çiçeği aşısı için söyledi aşağıdaki cümleyi
oğlum 13 aylık ben sizin düşüncenizi bildiğimden 15.aya kadar bekleyeceğim diğer üyeler için bir yazı yada fikrinizi yazarsanız çok sevinirim
iyiki varsınız
çok teşekkürlerSmile
Aşı artık kullanıma hazır. Bugün yarın uygulamaya başlayacağız” diye konuştu.
Torunoğlu, aşının 12 aylık bebeklere tek doz uygulanacağını bildirdi.

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119716
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2013 Saat 03:47
Saglik bakanligi simdiye kadar hangi isi dogru durust yapmiski?? Bunu becerebilsin!! Kizamik asisinin 1 yasindan evvel yapilmamasi gerektigini 30 senede ogrenebildiler. Su kaybi olan cocuklarda; oncelikle, "Tuz-seker" eriyigi verilemesi uygulamasini duymadilar bile. Sanki cok zengin bir ulke imisiz gibi, her kusana, her atesi cikana serum bagliyorlar. Turkiye de; yaygin olarak, her oksurene; Astim tedavisi, her kusana; Reflu tedavisi veriliyor, bakanligin haberi yok. Antibiyotik yazilme isine hic girmiyorum. T.V. lerde mama reklami yapilan rezil memleketlerden biride Turkiye dir. Bundan bile utanmiyorlar. Sozum ona; bunun kontrolu icin kurulmus olan IBFAN sadece kagit uzerinde mevcuttur.
Ben daha ne diyeyim...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Oca 2013 Saat 03:49
Yukarı Dön
emirayfer Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 312
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2013 Saat 08:05
Kadir bey, su cicegi hangi yolla bulasir ve de ne kadar surede ve hangi sartlarda kendini belli eder? yakinlarimizdaki 4 cocuk da su cicegi ve oglumun onlarla temasi oldu, oglum 37 aylik ve de asili.. tesekkurler
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119716
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2013 Saat 03:24
Solunumla bulasir. Virus, alindiktan 1 hafta sonra dokuntuler baslar. Merak etmeyin, asililar emniyette, olsa bile; 4-5 dokuntu ile atlatirsiniz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.