|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eflalim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Şub 2016 Saat 20:14 |
İyi akşamlar doktor bey, 13 aylık oğlum 9 gün önce su çiçeği aşısı oldu, bugün aşı yerinde yumurta genişliğinde bir alan şişti ve kızardı, bu normal mi ne yapmak gerekir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Usulune uygun yapilmadigini gosterir. Turkiye'de maalesef; asilar hakkinda, hicbir Tip Fakultesi ders vermez.. Asilari yapanlarda; genellikle "Okuma ozurlu" olduklarindan, birakin kitap, asinin prospektusunu bile okumazlar. Yapilacak bir sey yok, Sadece ara ara; Soguk kompres uygulayin.. Asiyi; Deri icine mi yapti? Ne yapti ise??? Tabii. orasi Turkiye oldugundan, her sey olabilir, pis calistiklari icin mikrop kaptirmislar ve abse olusmus olabilir, bir Cerrah gorsun..
|
|
![]() |
|
eflalim ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Oca 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 121 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aşı olurken kımıldadı aşı yeri şişer buz koyun dedi hemşire o gün koydum, 9 gün sonra olunca panik oldum, sabahtan beri çok huzursuzdu bundanmış, şiş olan yer ateşli, ağrı kesici verelim mi?
Yarın cerrahına gösteririz teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
Hocam birde uyku sorunu vardı size sormuştum sipraktin şurubu, bunun bir zararı olmaz değil mi aşıyla alakalı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118109 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sipraktinin bir zarari olmaz. Bakalim Cerrah ne diyecek?
|
|
![]() |
|
Doktor bey, şişlik ertesi gün azalmaya başladı o yüzden doktora götürmek için beklemek istedim, hastaneye gitmeye de korkar oldum hastalık kapacak diye, üçüncü gün tamamen gitti şişlik ve kızarıklık.
Aşı tutmuşmudur tekrarı gerekir mi? |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tutmustur.. Merak etmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|