|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ozlemtunc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Tem 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlemtunc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nis 2017 Saat 09:47 |
Merhaba Kadir bey
Kızım 7 yaşında. Dün atesı ciktı bu sabah Vücudunda dokuntuler çıkmaya basaldı. Yazilarinizi Okuyunca Su çiçeği olduğunu düşündüm ama yine de size Danışmak istedim.eğer su cicegi ise kaşıntı ve kabarcıklar için Ne yapmamız gerekiyor Kadir bey.
|
|
![]() |
|
ozlemtunc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Tem 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlemtunc
![]() ![]() ![]() ![]() |
http://hizliresim.com/kb9OAD
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlemtunc
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlemtunc
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resimler cok guzel.... Tipik SUCICEGI... Hemen Zovirax ( veya Asiviral)surup baslayim.. 4 saatte bir, 1 olcek icirin, gece saat; 04:00 deki dozu vermeyin. Bu sekilde gunde:5x1 olcek almis olsun. Ozel bir diyeti veya baska bir tedavisi yoktur, atesini bile dusurmeyin.. Turk halkinin ve doktorlarinin uydurdugu hicbir seyi uygulamayin.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlemtunc
Çok teşekkürler Kadir bey.şurubu kullanmaya başladık. Bi sorum daha olacak size.şu çiçeği yaraları tedavisi için arkadaşlara doktorları bir macun önermisler. Yaraların iz bırakmaması için. İlacın adı : Kalmosan.size danışmadan olusan yaralara mudehale etmek istemedim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
SAKIN HA!!!!!! Ovadril, Kalmosan gibi surme ilaclarin HICBIRI Sucieginde, kullanilmaz... Ovadril'in icinde zaten yazar; 'Suciceginde kullanilmaz diye"... Kalmosan icinde de, genis alanlara ve su toplamis deriye uygulanmaz diye yazar. O doktor, Kitap okumuyor, bari verdigi ilaclarin icini okusun!!! Bakin, ben ne diyorsam, siz onu yapin.. Yoksa, Turk doktorlarinin sacmaliklari beni hic ilgilendirmez. Bu arada; Sucicegi banyo yapmaz diye bir sey yok, her gun dus aldirin, sadece "Kese veya Lif" kullanmayin. Bebek yikar gibi sadece terinin tuzunu akitin, kasintilari hemen gecer.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlemtunc
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|