Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Su cicegi mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumSu cicegi mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozlemtunc Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 134
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlemtunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Su cicegi mi?
    Gönderim Zamanı: 07 Nis 2017 Saat 09:47
Merhaba Kadir bey
Kızım 7 yaşında. Dün atesı ciktı bu sabah 
Vücudunda dokuntuler çıkmaya basaldı. Yazilarinizi 
Okuyunca Su çiçeği olduğunu düşündüm ama yine de size 
Danışmak istedim.eğer su cicegi ise kaşıntı ve kabarcıklar için 
Ne yapmamız gerekiyor Kadir bey.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlemtunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2017 Saat 11:25
http://hizliresim.com/kb9OAD
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlemtunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2017 Saat 11:38
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlemtunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2017 Saat 13:16
Dokuntuler  karninda kolunda ve boynunda var şuan. Baş derisini kontrol etmedim. 

Düzenleyen ozlemtunc - 07 Nis 2017 Saat 13:18
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Nis 2017 Saat 18:58
Resimler cok guzel.... Tipik SUCICEGI...
Hemen Zovirax ( veya Asiviral)surup baslayim.. 4 saatte bir, 1 olcek icirin, gece saat; 04:00 deki dozu vermeyin. Bu
sekilde gunde:5x1 olcek almis olsun.

Ozel bir diyeti veya baska bir tedavisi yoktur, atesini bile dusurmeyin.. Turk halkinin ve doktorlarinin
uydurdugu hicbir seyi uygulamayin..

Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlemtunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2017 Saat 10:14
Çok teşekkürler Kadir bey.şurubu kullanmaya başladık. Bi sorum daha olacak size.şu çiçeği yaraları tedavisi için arkadaşlara doktorları bir macun önermisler. Yaraların iz bırakmaması için. İlacın adı : Kalmosan.size danışmadan olusan yaralara mudehale etmek istemedim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2017 Saat 19:15
SAKIN HA!!!!!!

Ovadril, Kalmosan gibi surme ilaclarin HICBIRI Sucieginde, kullanilmaz...
Ovadril'in icinde zaten yazar; 'Suciceginde kullanilmaz diye"...
Kalmosan icinde de, genis alanlara ve su toplamis deriye uygulanmaz diye yazar.
O doktor, Kitap okumuyor, bari verdigi ilaclarin icini okusun!!!

Bakin, ben ne diyorsam, siz onu yapin.. Yoksa, Turk doktorlarinin sacmaliklari beni hic ilgilendirmez.
Bu arada; Sucicegi banyo yapmaz diye bir sey yok, her gun dus aldirin, sadece "Kese veya Lif" kullanmayin.
Bebek yikar gibi sadece terinin tuzunu akitin, kasintilari hemen gecer.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlemtunc Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Nis 2017 Saat 22:14
KizBebektamam kadir bey.dediklerinizi harfiyen uyguluyoruz.çok teşekkür ederiz. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.