Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8112
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2009 Saat 23:30 |
ebru geçmiş olsun canım
|
 ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
 |
Beyza
Moderatör
Puanlar: 5691
|
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2009 Saat 00:53 |
canim gecmis olsun
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
 |
hüseyin can
Elmas Üye
hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım
Puanlar: 5702
|
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2009 Saat 09:49 |
eemree Yazdı:
Saçlı deride bile çıktığına göre, kesin Suçiçeği... Kaşıntıların az olması için, bol bol duş aldırın. Banyo esnasında, kese veya lif kullanmayın. Döküntülerin üzerine hiçbir ilaç sürmeyin.
Suçiçeğinde ilaç kullanmıyoruz. Duş veya banyo en iyi kaşıntı gidericidir.Allerji ilaçlarını kullanmayın.
Sık duş aldırmak en iyi usuldür. Sıçiçeğine su değdirilmez lafı tamamen "Törkiş" uydurmadır.
Suçiğinin kaşıntısı hiçbir ilaçla geçmez. Yapacağınız tek şey, BANYO dur. Yıkayın, çocuğun rahatladığını göreceksiniz. Suçiçeğine su değmez safsatasına inanmayın, uydurma bilgidir. _________________________________________________________________________
canım bu kadarını bulabildim | canım çok teşekkür ederim.allaha şükür hafifi atlattık saçlarında falan çıkmadı yüzünde hafif vücudunda ve bacaklarında çıktı sadece.sadece banyo yaptırdım (oda çok ağladı bende yıkanıcam anne diyince mecburkaldım durduramadım çünkü)o yüzden korktum acaba hastalığı yeniden tekrarlar mı yada başka birşey oluır mu diye.çok teşekkür ederim
|
|
 |
hüseyin can
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2009 Saat 09:52 |
meryem,özlem,begümfunda,nurten(canım ben geçirmişim bide aşılıymışım o yüzden hafif atlatmışım.doğum dr umada danıştım zaten sen geçirdiysen bişey olmaz korkma dedi),burcu,beyza çok teşekkür ederim kızlar saolun
|
|
 |
küçük kanaryam
Elmas Üye
minik mercimeğim yaramaz oğlum :)
Puanlar: 8591
|
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2009 Saat 10:39 |
geçmiş olsun ebruşum
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...
|
 |
hüseyin can
Elmas Üye
|
Gönderim Zamanı: 04 Mar 2009 Saat 10:44 |
saol siboşum teşekkür ederim.
|
|