|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
necoxx ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mar 2017 Saat 12:31 |
Merhaba Hocam, bu sabah uyandığımızda kızımda su çiçeği çıktığını gördük.Yedi yaşında 17 kg ne önerirsiniz? Evde 4,5 aylık oğlumda var ona bulaşır mı? Bulaşırsa ne yapalım?
|
|
![]() |
|
Gamze ![]() Kıdemli Moderatör ![]() ![]() Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 8912 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba,
Eski maillerde arama yapmak için aşağıdaki linkte bulunan bilgilerden yararlanabilirsiniz, geçmiş olsun... http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=41340&title=eski-maillerde-arama-yapmak-icin |
|
![]() |
|
necoxx ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nis 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 32 |
Eski mailleri okudum fakat ikilemde kaldım,Kadir beyin dediği gibi doktorlar bu ilaçları verdi. Verilen ilaçlar,ovardil losyon, sitilex jel,allerset şurup. Israrla zoviraks şurubu istememe rağmen yazmadılar, ne yapayım hocam alayım mı? Şurubu.Alayım dedim hocam ama eczanelerde 6-7 aydır yokmuş eşdeğeri de yokmuş ne yapayım sizce?
Düzenleyen necoxx - 05 Mar 2017 Saat 14:53 |
|
![]() |
|
Buldum hocam şurubu.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|