Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - su ile ilgili bi soru?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konusu ile ilgili bi soru?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dedektifler Odası Başkanı :)

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7116
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2008 Saat 14:34
Ben oğluma 7. aydan itibaren su vermeye başladım ve hiç kaynatmadım. Kaynatmak o suyun içindeki bütün mineralleri öldürüyor.Üniversite hocamız bir deneyden bahsetmişti. Uzun süre sadece kaynatılmış su verilen kobay fareleri ölmüş.

Doktorumuz Benal Hanım da 6. aydan sonra pet şişeden içirebilirsiniz demişti.
Yukarı Dön
rüyabebek Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Haz 2008 Saat 14:39
merhaba
canım benim kızım bir yaşına gelinceye kadar kaynattım ama şimdi damacanadan kaynatmadan veriyorum
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8112
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2008 Saat 23:07
Orjinalini yazan: HaYaL HaYaL Yazdı:

canım benim bir televizyon programında izlemiştim uzman çocuk doktoru açıklamasında damacanalar tek kullanımlık olmadığı için 2 yaşına kadar damacana sularını bile kaynatarak verin diyordu. ama handenin dediği gibi küçük tek kullanımlık pet şişe kullanıyorsan ve iyi bir marka olduğuna eminsen kaynatmana gerek yokmuş 6 aydan sonraWink
kesinlikle katılıyorum.. ben de tek kullanımlık pet şişelerden veriyorum10. ayından beri..
ama bir markayı kullandım 1 yaşına kadar. e..... sonra da başk markalar denk geldikçe aldım. mesela gittiğim br yerde o markayı bulamadıysam başka marka alıyorum ama gene de bilindik markaları tabii. hiç duymadığım bir suyu içirmedim şimdiye kadar çınaraWink
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
Hercai75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Haz 2008 Saat 23:58
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

ben 7. aya kadar damacana suyu kaynattım verdim..yani kısa bi süre o şekilde verdim ..sonra nette su içindeki mineralleri okudum ve kaynayan suda bu minarellerin öldüğünü öğrendimConfusedne bilim mantıklı geldi bende kaynatmadım sonra Allaha şükür bi rahatsızlığıda olmadıSmile

Bunu bende duymustum. Ben ogluma yaklasik 2 aydir falan kaynatmadan hazir pet siselerdeki sulardan veriyorum, cok sükür hicbirsey de olmadi. Daha ufakken bebekler icin özel sular var, onlardan alip veriyordum. 

Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 00:50
Orjinalini yazan: Hercai75 Hercai75 Yazdı:

Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

ben 7. aya kadar damacana suyu kaynattım verdim..yani kısa bi süre o şekilde verdim ..sonra nette su içindeki mineralleri okudum ve kaynayan suda bu minarellerin öldüğünü öğrendimConfusedne bilim mantıklı geldi bende kaynatmadım sonra Allaha şükür bi rahatsızlığıda olmadıSmile

Bunu bende duymustum. Ben ogluma yaklasik 2 aydir falan kaynatmadan hazir pet siselerdeki sulardan veriyorum, cok sükür hicbirsey de olmadi. Daha ufakken bebekler icin özel sular var, onlardan alip veriyordum. 

canım bu bebekler için olan suyun markasını bana özelden verebilirmisin acaba
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 14:36
bebekler için olan suyun markasını bende alabilirmiyim :)) özelden. çünkü bende hala kaynatıyorum açıkcası kaynatmadan vermekte içime sinmiyor.
Yukarı Dön
botag Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 17:06
Ben de damacana suyu 1 yaşına kadar kaynattım
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.