|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ara 2015 Saat 15:00 |
Hocam merhaba bir akrabamın 6 aylık kızı için yazıyorum. Kızın gözlerinde arada bir sağa sola doğru hızlı göz bebeği hareketi oluyordu. Son zamanlarda azalmıştı. Fakat annesi yine de doktora götürdü. Kafasına ultrason yapılmış. Bu sonuçlar çıkmış. Doktor; beyni su topluyor, bir beyin cerrahına götür demiş. Beyin cerrahı da iki ay sonra gel şimdilik sınırda büyüme görünüyor demiş. Siz de sonuçları değerlendirir misiniz? ![]() ![]() Düzenleyen ozlem_azra - 03 Ara 2015 Saat 15:01 |
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118155 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hidrosefali dusunebilmek icin, ONCE; Kafa capinin:
44cm'den buyuk olmasi gerekir. Bas cevresini ( eski bas cevreleri varsa, onlarida) yazabilirmisiniz? West Sendromu yonunden incelenmesi iyi olur. Bir Cocuk Norologu gorsun.
|
|
![]() |
|
ozlem_azra ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozlem_azra
Hocam 45 cm miş baş çevresi. Doktor üst sınır demiş ![]() |
|
benbirannedogurdum.blogspot.com.tr
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118155 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Baska bir yerde daha olcturun derim..... Pek uymuyor. Gene; 45cm gelirse, takibi gerekir. sadece buyuk olmasi degil, buyume hizinin da artmasi gerekir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 04 Ara 2015 Saat 18:28 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|