|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
papatyam13
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı papatyam13
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: suGönderim Zamanı: 22 Ağu 2017 Saat 13:44 |
|
Hocam merhaba,
sizin dusuncelerinize cok onem veriyorum ve bir konuda size danismak istiyorum. Sorum icme sulariyla ilgili.Hazir damacana aliyoruz ama disarida gunesin altinda saatlerce bekledigini goruyoruz.Belediyenin tatli su cesmeleri var oradan dolduruyoruz salgin hastaliklar peyda oluyor.Hocam benim kafami son gunlerde mesgul eden bazi firmalarin kisiye ozel evlere taktiklari su aritma makinalari.Bunlar icin de sudaki butun minaralleri aldigini soyluyorlar. Hocam bu su aritma cihazlari hakkinda ne dusunuyorsunuz? Evimize taktirabilir miyiz? Cok tesekkur ederim. ![]() |
|
|
- üzerinde Pek çok Meyveler Bulunan Bir Dalı, Meyvalar Aşağı Doğru çeker. Meyvasız Bir Dalın Ucu Ise, Servi Ağacı Gibi Havada Olur.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Ağu 2017 Saat 18:42 |
|
Damacan sularini (bilinen firmalarinkini) kullanabilirsiniz. Bazi aptallarin, yaygara kopardiklari "bisPhenol-A" sacmaliklarina sakin kulak asmayin.. Plastigin icindeki, bisPhenol-A'nin suya gecebilecek miktari, son derecede azdir. Buna mukabil, hergun carsida -pazarda alis veris ettiginizde, aldiginiz, "Yazar Kasa Fisleri" termik kagit olup, murekkep ile degil, sicak baski ile uzerine yazi yazilir. Kagit alev almasin diye de; SAF bisPhenol-A ile kaplanir. Her kasa fizi aldiginizda, bu bisPhenol-A elinize bulasir ve bunun buyuk bir kismi agiz yolu ile alinir.. Bu miktarlarda bile zararli olmayan bir madde, bu miktarlarin 1/1,000,000 den bile az miktarlari suya gecerek, nasil etki etsin.. Turkiye'de, doktorlar Tibbi bilgileri sadece, "Magazinsel tibbi yazilardan" ogrendiklerinden, sizleri de boyle panik durumuna sokarlar.. Gonul rahatligi ile suyunuzu icin.. Sucularda o damacanalar, zaten en fazla 2-3 gun kalirlar.. Size bir sey daha soyliyeyim.. Gemilerde, acil durumlar icin "Flikalar" vardir.. Bu Flikalarda boyle durumlar icin, plastik torbalarda, icme suyu bulunur.. Evinizin ihtiyacini en kolay ve UCUZ hangi yoldan giderebiliyorsaniz, onu kullanin.. Damaca su ile ugrasmak istemiyorsaniz, tabiiki "Aritma" en iyisidir. SAKIN; o "Alkali su" sahtekarligina da para kaptirmayin. Bu konuyu cok anlattim. |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|