Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Suni sancıyla doğum yapan var mı ?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSuni sancıyla doğum yapan var mı ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 4567>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurdan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1769
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Kas 2009 Saat 15:22
kişide kişiye değişiklik gösteriyor. aslında suni sancı sancıyı düzene sokan birşey. çokta korkulacak birşey değil sancın olduğunda hissedeceğin ağrıyı suni sancıdada hissediyrsn sonuçta herkesin ağrı eşiği farklı. ben 40 gün oldu doğum yapalı 20 saat suni sancı verdiler 2cm açıklığım vardı ancak 4cm e çıktı sezaryan oldum. 
   yine benden tavsiye evde biraz sancınızı çekin öyle gidin.
Yukarı Dön
ikikuzum Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 906
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2010 Saat 01:48
benimkide 7 cm kadar acilmisti ve 3 saattede bi mm acilmadigi icin suni sanci verdiler..
cok aci cekmeme ragmen ebe igne vuralimmi dedi agrin hafifler ben hayir dedim ve sonuna kadarda dayandim.
zaten ödüm patliyo igneden. dogumdan sonrada hemsirelere yalvariyodum,agri kesici igne vurun diye
Yukarı Dön
dynamis Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2010 Saat 22:08

6 ay önce doğum yaptım.birşey söylemeden bir serum taktılar.vitamin diye yutturmaya çalışmadılar ama ben niyeyse anlamadım önce.sancılarım çok azdı.gece 2'de hastaneye gittik,sabah 9'a kadar adet sancısı gibi ama düzenli sancım oldu.saat 9'da doktor geldiğinde 7 cm açılma olduğunu söyledi!!sonra suni sancıyı biraz daha arttırdılar.o zaman şiddetlendi sancılarım ma ben yine de kişinin psikoljisi ve ağrı eşiğiyle ilgili olduğunu düşünüyorum.ben hep iyi düşnmeye motive ettim kendimi ve 7 cm dendikten 1,5 saat sonra doğurmuştum bile.doğum yapacak arkadaşlara şimdiden iyi doğumlar.iyi örnekler de var korkutmayalım kimseyi Big smile ve gerçekten o çok söylenen şey doğru.bebeğinizi görünce unutmayacağınız şey yok Smile

Yukarı Dön
ikikuzum Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 906
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2010 Saat 23:33
aynen dynamis,bebegi görünce agrilar unutuluyor.ben kendimi yeni dogmus gibi hissettim..cok güzel bir duygu,allah herkese bu duyguyu yasatmayi nasip etsin..
Yukarı Dön
tuba Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 809
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Oca 2010 Saat 23:38
bende sunı sancı ıle dogum yapamayanlardanım.bana vıtamın dıye sunı sancı vermişlerdı.4 saat sonra halen gelen gıden yoktu.bebek ynı.sancım müthişti.sonra bıdaha verdıler. yanı ıkı kez sunı sancı verıldı.masaya 4 kez yatırdılar.kaldırdılar,herseferınde bakıp yolluyoar.korkmaya başladımnormale zorladılar,öldum ama bişey dıyemedım.su gelmeyınce kendılerı açtı..olmadı yıne yerıme göturduler.sancı odasımı ne. karnımada bebek kalp atışını dınlemek için bişey taktılar.sonra bi telaş oldu.anlamadım.agrım fena ıdıama gıkım çıkmadı utancımdan.ebenın doktoru çagır dıye seslendıgını duydum.bebegın aklp atışı düştü çabuk dedı.bi koşturmaca.doktor yıne zorladı.bebek yukarı çıkmış dedı.sadece adama şunu dedı; ölurse bebegım vebalı boynuna.. hemen sezeryana alın dedı.  daha tam uyusmadan kestıler.sag ayagımı azda olsa oynatıyodum.bebek dogdu ama ses yok.çok panıkledı doktor.ben sınırden tıtremeye başladım.ses yok dedıler.nefes almamış.bayıldım. sonradan doktor kızım 3 aylıkken dedıkı aslında kızımın dogumuna 1buçuk ay varmiş.tatıle gıdışıne denk gelıyomuş.kendı yapmak ıstemiş. kılosuda 3 oldugu için almış...adamı ölduresım geldı o an.bıze yaşattıkları içinAngryAngryAngry
Yukarı Dön
heryilmaz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 786
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2010 Saat 14:12

ikinci bebeğimi suyum çok geldiği için suni sancıyla doğum yaptım ben şu ayrı eşiği düşük olanlardanım herhalde. oğlum sekiz aylık oldu ama hala aklımda 6 saat süren sancım Cry

Yukarı Dön
zef Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 273
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eyl 2010 Saat 17:58

malesef suni sancı alanlardanım sabah
5ten aksam 7ye kadar suni sancı verdıler salak hemsıreler Tonguebıde yavas yavas acmaları gerekırken sonuna kadar acmıslar ayarını bıde bagladıkları makıne(adı aklıma gelmıo) bozukmus sancım var oluyorum dıom senın sancın falan yok dıolar bayagı bı sonra  aaaaaaaaaaaa bu makıne bozukmus dedıler* sankı yalan soyluyoz *hemen dogum odasına gıttık
neysekı saglıklı sıhatlı bı kızım dogdu herseye ragmen guzel bı duygu
allahım isteyen herkese versın :not:cocuk ısteyenler once dogum parasını bırıktırıp sonra cocuk yapsınlar benım tavsıyem ben gıbı rezıl olmayın ama akıllandımLOL
canımın canı herseyim benim
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5835
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haz 2011 Saat 16:33
Kızlar suni sancı normal dogum sancısından daha cok agrı verıyor dıyorlar
Ay dogum yaklastıkca herseyden korkmaya basladımTongue

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 4567>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.