Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sunnet
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konusunnet

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2008 Saat 20:19
hadi gözünüz aydın cnm sorun olmamasına sevindimSmile
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3980
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Ağu 2008 Saat 23:04
bemin oglumda simdi 10 aylik yarin hastanaye gitcek muayene olmaya eger gerekirse olcak ama büyük ihtimalle olur diyor doktorumuz.. bakalim hayirlisi bende cok korkuyorum ..   saglikli günler sanada........
Yukarı Dön
incimercan Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 125
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ağu 2008 Saat 12:11
canım, benim oğlum 10 aylıkken sünnet oldu genel anestezi yapıldı.bir  arkadaşımınki de 5 aylıkken...narkozu zaten kilosuna göre veriyorlar o yüzden çok sıkıntı olmuyor. zaten ugun değilse yapmıyorlar benim oğlumun sünnetini sadece burun akıntısı olduğu için 1 hafta ertelediler. ilaç tedavisi gördü akıntı bitince yani 1 hafta sonra sünnet oldu. dikişli sünnet. ve sünnetten 2 saat sonra hiç bir şey olmamış gibi emeklemeye oynamaya devam etti. korkma zor değil yalnız anesteziden önce bayağı aç kalıyorlar bu sıkıntı olabilir. tam olarak gireceği saati doktorundan öğrenirsen ii olur. bizimkinde araya aciller girince çok beklemek zorunda kaldık o zorladı çocuğu. yoksa sünnette bir sorun yok.
Yukarı Dön
arizistar Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2008 Saat 17:05
Benim aile dostumun oğlu yeni 1.5 aylıkken sünnet oldu. Merak ettiğimden internetten araştırdım, bazı uzman videolarıan rastladım. 2 ile 6-7 yaş arasında bebişler cinsel kimliklerinin farkına varıyorlar ve korkabiliyorlarmış LOL İzninizle videoları da paylaşmak isterim, oldukça bilgilendiriciler Wink

StarClown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.