Günaydın Kadir Bey,
Kızım Ocak ayının başından beri hasta, 10 ocak gibi burun akıntısı hafif öksürük başladı, tam geçecekken tekrar aynı şekilde yeniledi ikinci hastalıkta siz gördünüz (23 Ocak günü size kontrol için gelmiştik) bal+limon vs.. tedavimizi yapıyorduk.
Daha akıntı tam olarak düzelmemişti ateşlendi (geçen hafta başında) kol altından 38,8 ölçtüğüm oldu (3 gün sürdü ateşi), kusma da oldu ama burun akıntısı sebep oluyor, iştahı hiç yoktu günlerce yemedi içmedi iki lokma verdiğimizi çıkardı-sizi aradım emedur fitil kullandık bir gün- haftasonu toparlandı ilaçsız iyileşiyor derken salı akşamı yeniden ateşlendi, şimdi hafif ateş devam ediyor, uyku uyumuyor, yemiyor.
Yemek konusunu inanın abartmıyorum normal zamanda zaten avuç içi kadar yer benim kızım, bu halini kabullenmiştim, ama şimdi o kadar bile yememesine tahammül edemiyorum. Size geldiğimizde 12,600 kg 85 cm idi evdede 13 kg tartıyordum şimdi evde 12,500 geliyor, kesin kiloda verdi.
Burun akıntısı durduğunda sipraktin vermeye başlamıştım belki uyur iştahı açılır diye ama iki gün bile veremedim hem uykusunu getirmiyor hemde akıntı tekrar başlayınca kestim.
Bu kadar mikrobu nereden buluyoruz bilmiyorum ki, zincir halde hastalık geçiriyor. Yine yapabileceğim farklı bir şey yok sanırım. Accık yorum yapabilirseniz çok sevinirim.
İyi çalışmalar.