Kadir bey benım asagıdakı yazıma ıstınaden mi cvbınız yukardakı gıbı?
asagıda 3 sorum ıle ılgılı yorumunuzu rıca edıyorum..aklımda soru ısaretlerı kalmasın, bırdaha boyle bırsey olursa tecrubelı olayım ıstıyorum..
cok tskler..
önerileriniz ile sımdı kızım ıyıye gıdıyor..burun akıntısı azaldı koyulasmaya basladı.
ama aksam aniden ateslendi..kresten aldıgımda rengi bembeyazdı.üsüyorum dedi.1 saat sonra 39.5 ölctüm.biraz bekledim, üstünü cıkardım ince giydirdim..ama 39.7 olunca korktum ve dolvern 1 olcek verdım..sonrasında tekrar ateslenmedı..
1) daha önce hic böyle birseyle karsılasmamıstım..1 defa ateslenmiş oldu devamı gelmedı..bunun anlamı nedır?
2) ateslenmeden once sık sık wc ye gıttık kakam var dedı yapamadı..sonra gece 3 kez kakaya kalktı.koyu renk, katı kaka yapıyordu, sabah gazlı ve sıvı halde yapmaya basladı..karnım agrıyor dedı.atesle ıshal baglantılı olabılırmı?yorumunuzu beklıyorum
3) kızım hıc yemek yemıyor..ne sabah e aksam..krste yıyor dıyolar ogle yemegını.herhangi bir vitamin takviyesi gerekirmi? veya bunu belirlemek için birsey(tahlil) yapmamı onerırmısınız?
kızım 38 aylık, 14,5-15 kg boy 102 cm
cok uzuluyorum, calıstıgım ıcın, dınlenmesını saglayamıyorum dıye..
cevabınız ıcın cok tskler..Allah razı olsun yardımlarınız ıcın..