|
Sürekli öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
de-met ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 268 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nis 2022 Saat 16:02 |
Merhaba Kadir Bey,
Oğlum 8 yaşinda 27 kilo. Iki gun hasta gibiydi, dün gece sürekli öksürük ile hic uyumadi. Burun akintisi var. Balgam kustu 2 kere. İshal yok. Ateş yüksek olmasa da var. Ben zaten bal limon veriyordum, serum fizyolojik ve cold mix. Bugun de devam ettim, ekstra buhar soluttum çarşafin altinda. Hala öksürük var. Dilinde pas gibi birsey gorunce dr goturdum. Agzinda pis bir koku yok normal agiz kokusu. Doktor solunum yolu enfeksiyonu dedi. Verdigi ilaclar; Bricanyl Rhinfant sprey İburamin Cold Dilinin fotografini gondereyim hocam. Öksürüğün degerlendirilmesi tablosuna baktim bronşit gosteriyor. Siz ne derseniz onu yapacagim hocam, yillardir oldugu gibi... Düzenleyen de-met - 13 Nis 2022 Saat 16:04 |
|
Anne
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117597 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Antibiyotik GEREKMIYOR.. Zaten o geri-zekali da; "solunum yolu enfeksiyonu" demis antibiyotik
yazmamis, ama Astim ilaclari vermis. Zaten baska da bir b.k bilmezler. 2- SAKIN: sonu (-cold) ile biten ilaclari cocukariniza VERMEYIN! 3- Siz; Grip icin anlattiklarimi uygulayin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|