Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - surekli uyuma istegi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsurekli uyuma istegi

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zelalim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye


Kayıt Tarihi: 09 May 2015
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 237
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zelalim Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: surekli uyuma istegi
    Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2015 Saat 16:58
merhaba hocam,
5 ay 4 haftalik kizim 1,5 ay oncesine kadar sadece mama ile besleniyordu,sizin onerinizle mamayi birakip sute basladik,su an 7300 gr.kadar,kahvalti yogurt corba ve muhallebi de yemeye basladi,hicbirseyi reddetmiyor ama birsey cok dikkatimi cekti.mama alirken gunde nerdeyse 10 ogun buyuk bir istahla biberona elleriyle yapisarak icerken,simdi sut icerken,mama sandalyesinde yemek yerken,oturup oynarken surekli gozlerini ovusturmaya basladi,surekli uyumak istiyor huysuzlaniyor.ozellikle kasikla yerken bi sure sonra bakiyorum ki sıkıntı basiyor kipkirmizi oluyor gozlerini oyacak nerdeyse,kaldiriyorum hemen itiraz etmiyor hic,sonrada sanirim uyuyamadigindan aglamaya basliyor,ben uyutmak istedigimde de uyumuyor,aglaya aglaya bitkin dusup sonunda daliyor,uyku sorunumuz dogdugundan beri genelde boyleydi.oturmaya da yeni basladi,birseylere uzanamayinca devrilince yine sinir yapiyor.hayatindaki yeniliklere mi alisamadi daha????biraksam aralarda sutunu icmek icin uyanip butungun uyuyacak yatagindan cikmayacak gibi???
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118101
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Eyl 2015 Saat 18:56
Biraz kendi haline birakin. Vardir bir bildigi.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.