Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - süt alerjisi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsüt alerjisi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hayatbilgisi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 167
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hayatbilgisi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: süt alerjisi
    Gönderim Zamanı: 17 Mar 2014 Saat 12:20
hocam merhabalar 18aylik bebegim var .5aylikken kakadini yesil ve mukuslu yapmasi nedrniyle tahlil yaptirdik ve dizanteti cikti antibiyotik kullandik.bu defa gecmeyen ishal ve mukus basladi. bu arada yapilan tahlillerde hep ya lokosit yada dizanteri cikti.dr sut alerjisi olabilecegini kan tahlili yaptirmamizi istedi. kan tahlilinde cikmayinca bizde kendimiz diyetle denemeye basladik.hicbir sut urunu yemedim.ve kizimin kakasi 1ay sonea duzrldi 1 yasina kadar ne ben ne de kizimsut urunu tuketmedik.1 yadindan sonra once ben asama asama biraktim diyeti. bu arada her hafta kaka tahlili yaptirdik.ve hicbisey cikmayinca kizima da vermeye basladik.kizim son 2haftadik hep mukuslu kaka yapmaya basladi.2kerede kan gordum. yapilan kaka tahlilinde birsey cikmadi.ama mukuslu yapmasi devam ediyor.normalde dis cikarma doneminde yapardi ama bu kadar uzun surmezdi.suan 3tane cikaruyor gerci ama drmuz sut alerjisinden olabilecrgini soyledi.ne yapacagimizi sasirdacaba sut alerjisi mi yine diyet yapmalimiyiz?lutfen bize bi akil verin hocam bu arada gripte olmustu ve bogaz enfeksiyonu old antibiyotik kullandik bu etkili olmus olabilir mi?cvp icin simdidrn tsklet
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117874
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mar 2014 Saat 18:44
O sahtekarligi, her "yesil" kaka gordukleri kimselere soyluyorlar..
Eger; kilosu, 10kg'dan fazla ise, KESINLIKLE, fazla yediriyorsunuz demektir... ESKI maillerde pek cok ornegi var... O diyetlerin hepsini bosuna yaptiniz demektir.
Bu SAHTEKARLARA, sakin inanmayin, hicbir dediklerini yapmayin, verdiklari hicbir ilaci kullanmayin... Bunlar resmen:Doktor-Laboratuvar, ikili CETEsi...Bu namussuzlardan uzak durun.
SAKIN; Antibiyotik vermeyin, sakin, diyet filan yapmayin.
Kilosu; 9.5kg dan az ise goruselim..
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hayatbilgisi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Mar 2014 Saat 23:00
hocam inanin bu dediginizle yuregime su serptiniz.gercrkten simdiye kadar cok paragitti.sirf gaita tahliline bile.kizim 12.5 kilo boy 82.5 hocam gelisimi cok guzel aslinda.peki hocam mukuslu kaka yapmaya devam ederse bebegim icin bi sorun olur mu?kaka rengi de normal sadece mukuslu fikriniz benim icin cok onemli hocam tsk
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 19:10
Hayir olmaz.. Sadece siz bu tip doktorlara gitmeye devam ederseniz, baba iyi silkelenir...
18 aylik;kiz kilosu, 11.2kg dir... 1.3kg fazlasi var...
SAKIN, o Dizanteri uc-kagidina da inanmayin.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hayatbilgisi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 22:33
hocam cok tsk ederim cvbiniz icin.inanin gunler sonra yuzum guldu.yine i kabus dolu gunlere donmeyeceyim icin.sizi cok rahatsiz ediyorum biliyorum ama peki devamli mukuslu kaka neden yaoiyor olabilir bide bazen kakasi parlak oluyo bu neden olabilir? 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2014 Saat 23:32
Cok yedigi icin oluyor... Barsaklarinda hastalik olan bir cocukta, degil kilo fazlasi olmasi, normal kiloya bile erisemezler. Eski mailleri okuyun.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Mar 2014 Saat 23:33
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hayatbilgisi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2014 Saat 10:21
hocam cok cok tsk ederim.iyiki varsiniz.ALLAH razi olsun sizden.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı hayatbilgisi Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2014 Saat 23:26
hocam sizi tekrardan rahatsiz ediyorum. eski mailleri okurken size nerdeyse gectigi icin bahsetmeyi unuttugum birsey farkettim.ATOPIK DETMATIT hocam bebegimde vardi ve ben sut urunu yada ona dokunacak baska birsey yedigimde kabariyordu.zaten teshis koyduklarinda bunuda goz onune almisti dr. hocam suan yuzunde hic yok ama boynu zaman zaman kabariyo bide cenesinde bazen sivilce gibi seyler oluyo.ben simdiye kadar dis cikardigi icin cok salyadan kaynaklandigini dusunup hic uzerinde durmadim ama eski maillerinizde agzinin cevresinin kabarabilecegini okuyunca telaslandim. merakla cvbinizi bekliyorum hocam.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.