|
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
| Yazar | |
mmerosejaune
Üye
Kayıt Tarihi: 13 May 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mmerosejaune
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 May 2016 Saat 20:21 |
|
Hocam, sute 50 ml olarak devam ediyoruz. Maalesef arttiramadik tadini sevmediler. Tarcin serpip kahvaltida iciriyorum. Yemeklerde yag oranini da arttirdik ancak sert kaka devam ediyor.
Boyle devam mi edelim, duphalac mi kullanalim? Bir de hocam, yag olarak zeytinyagi kullaniyorum. Baska oneriniz olur mu? Tesekkurler, saygilar |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25 May 2016 Saat 03:58 |
|
Duphalac deneyin, olmazsa, onun yerine, Sokol likid verin. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
mmerosejaune
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mmerosejaune
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Haz 2016 Saat 07:03 |
Hocam tekrar merhaba, kizimda sute gecis yaptik, oglumda hala tam yapamadik, sutun icine 1 olcek su ve mama koyup iciriyorum. O sekilde kabul ediyor. Bu bir problem teskil eder mi? Bir de bir kac gundur omuzunda yogun olmak uzere kizariklik olustu. Neden olabilir acaba? Bir de meningokok asisiyla ilgili yazdiginiz, cevapladiginiz her seyi okudum. Doktorumuza yaptirmayacagimi soyledim, cok buyuk tepki verdi. Bilimsel kaynagi neymis dedi. Sunabilecegim bir kaynak var mi hocam? Bir de yakin akrabalarimizin cevresinden meningokoktan vefat eden bir cocuk haberi aldik. Bunu duyunca esim yaptirmak konusunda israrli, bu riski nasil alabilirsin diyor bana. ne dersiniz? Tesekkurler |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Haz 2016 Saat 19:38 |
|
Sunu soyleyin, gitsin kendisi okusun.... TURKIYE'de gorulen Meningokok tipi: B-Tipidir!!! Mevcut Meningokok asilari se; sadece A,C,Y ve W135 Tiplerine karsi koruma saglar. Bu asilar Arabistana gidecek Hacilar icindir..... Meningokok-B Tipine karsi asilar: Bexsero ve Trumenba asilaridir. Elinde bunlardan varsa, yapsin... Yoksa, ukalalik etmesin.. MeningokokA,C,Y ve W135, SADECE, Afrikada; Menenjit kusagi denilen, Ulkelerde gorulur. Bunlarda: Senegal, Mali,Burkino Faso, ve Chad'dir... Ingilizce biliyorsa; WHO veya NIH'in sitelerine girsin, okusun!! Veya;temin edebiliyorsa, NELSON. Textbook of Pediatrics 20.Edition, Sayfa: 1358-1365 bir zahmet okusun.. Bu isler oyle; Turkiye'deki Tip Fakultelerinde ogretildigi gibi degildir..
|
|
![]() |
|
mmerosejaune
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mmerosejaune
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Haz 2016 Saat 20:03 |
|
Sagolun hocam,
Fotodaki kizariklik ve kabartilar onemli bisi midir? Alerji diye nasil bozmuslarsa psikolojimizi, en ufak bir seyde acaba diyoruz maalesef |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05 Haz 2016 Saat 23:08 |
|
Allerji degil... sicak tutmaya bagli "isilik".. Eski mailleri okuyun ve resimleri inceleyin.
|
|
![]() |
|
mmerosejaune
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mmerosejaune
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2016 Saat 02:46 |
|
Yatarken bile sadece askili body giyiyor. Kisin bile, disarida goren insanlar "usur bu cocuklar" diyecek kadar az giydiriyorum. isilik disinda baska bir sey olamaz mi? Ya da isilik cok giydirmek disinda sicakta kalmaya bagli da olabilir mi?
Odalarinin sicakligi 26-27 dereceye cikiyor bazen. Kafalari ter icinde uyaniyorlar ogle uykularindan. Bu mu sebep olmustur acaba? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2016 Saat 08:06 |
|
Daha ne olsun!!! Bu konu artik canimi cok sikmaya basladi... Her yaz ayni muhabbet...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <123> |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|