Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sut dişi  ve bıngıldak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Sut dişi ve bıngıldak

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yurtbegendilayda Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 46
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yurtbegendilayda Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Sut dişi ve bıngıldak
    Gönderim Zamanı: 10 Oca 2022 Saat 12:16
Değerli Kadir hocam daha önceki yazılarınızı bulamadığım için soruyorum kusura bakmayın.  5 yasinda ogluma 2 hafta önce ampul kırıp icirmistim daha öncede 1 bucuk yaşındayken içmişti yılbaşının olduğu gün dışım sallanıyor dedi . Sorum şu ki sut dislerini saklatmakla ilgili yazı okumuştum gerçekten saklasak ise yarar mı acaba nasıl saklayabilirim? Daha önce size yazmıştım 8 aylıkken düştüğü için tomografi çekmişlerdi şimdiye kadar 3 kere röntgen çektirmişiz bisey olur evladıma diye çok korkuyorum hocam sut dişi kök hücre yazilari okudum ama önce size danışmak istedim.
Bende bu arada emziriyorum ailecek ampul içtik eşimde 5 bucuk aylik oglumun doğduğunda bingildagi kucuk demişlerdi simdi kapanmak üzere dediler oda dis çıkarttı d vitamini damla olarak vermeye devam edeyim mi ? Bas cevresi gecen aya oranla 1 cm büyümüş 43 cm suan. 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118971
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2022 Saat 19:43
1- Erkeklerde, "sunnet derisi" cok daha iyi is goruyor. Sunnet sart bir islem degildir. 
Dislerini herhangi bir kutuya koyabilirsiniz.
2- Turk doktorlari artik; hasta muayene etmesini bilmiyorlar!  Selam verseniz, tahlil, Rontgen, Tomo, MR,
artik hastanede ne kadar cihaz varsa hepsine sokuyorlar! Care?? Sudan sebeplerel GITMEYIN! Bana sorun.
Veya, yazdiklarimi okuyun. 
3- "Bingildak" sahtekarligini bilhassa Saglik oacaklarindaki ebe ve hemsireler, doktorlari az is yapiyorsa, 
sirf onlara is cikarabimek icin yapiyorlar. 
SAKIN INANMAYIN.
Onemli olan; "Bas evresidir"..  Sizin cocukta da, normal sinirlar icinde. 
Birde; kasten yanlis olcen HABIS saglikcilar var! O yuzden akliniza yatmadiginda, bir terzi mezuru ile
 kendiniz olcun. En genis capi olceceksiniz. 

Yukarı Dön
Yurtbegendilayda Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 46
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yurtbegendilayda Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Oca 2022 Saat 22:26
Iyi ki varsınız Kadir bey her sorumuzda sıkıntımız da yanimizdasiniz. Artık akıllandım ama iş işten biraz gecmis oldu büyük oglum da herseyi denediler. Keşke sizi daha önce tanısaydım. Internette de tuhaf tuhaf yazılar çıkıyor direk kromozomlara etki ediyormuş bebekler için daha büyük bir riskmis. Hatta girenler ilerde mutlaka kanser oluyormuş anomali dogumlari gerceklesiyormus vs. Bu kadar tehlikeliyse neden soktuk diye surekli kendimi suçluyorum. Umarım ilerde kotu olumsuzluğa karşılaşmayiz. 
Bingildakda Aynen dediğiniz gibi Kadir hocam ebe kapanmış çocuk dr u bir görsün mutlaka haber ver ama dedi direk size yazdım. Elimle baktım tam kapanmamış ama cok az geliyor ebe ölçerek bende baktım iki kere ölçüm yaptırdım. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.