|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gulsum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Tem 2014 Saat 11:39 |
Hocam mrb kizim 20.ayima kadar gayet guzel emdi.sonrasinda biraktirdigimda mama yada inek sutu vermedim.kilosu ve gelisimi iyi gitti emmeyi birakinca dahada istahi acildi.inek sutunu kahvaltida veriyirum bazende oglen iciyor illaki aksam yatarken icmesi gerekiyormu?
|
|
![]() |
|
gulsum ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Tem 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 100 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Herkes gece yatmdan sut icmesi gerekiyor diyor bnde size danismak istedim.gun icinde ictigi bir yada iki bardak sut yeterli degilmi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119079 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Keyfi bilir... Gunde en az600ml sutu icsinde, hangi saatte icerse icsin, hic onemli degildir. Gece yatmadan evvel de iciebilir, icmeyebilirde...
Her sut ictikten sonra, 2-3 yudum su icmesi veya agizini yikamasi dis curugunu onlemek icin uygundur. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tesekkur ederim hocam ama benm kizim en fazla iki bardak icer sutu simdi uzuldum daha cok icireyim pek sevmiyor ama yogurdu hemen hemen hergun bir kase yiyor.su an 4 yasinda.sutle pek arasi yok .doktor kontrellerinde boyu yasitlarina gore uzun denmisti kiloda boya gore normalde.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119079 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
600mlk icinde; sut ile beraber, yogurt, muhallebi ve dondurma da dahildir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|