Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - süt içiremiyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsüt içiremiyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kartanesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 336
Mesajın Direkt Linki Konu: süt içiremiyorum
    Gönderim Zamanı: 10 Nis 2009 Saat 09:28
      Merhaba Kadir Bey.Oğlum 5.5 aylık olmak üzere.Zaten mamayı pek sevmiyordu.Sizin önerinizle kutu sütlerine alıştırmaya çalışıyorum ama yapamıyorum.Milupa,hero baby gibi markaların muhallebilerini yedirebiliyorum ancak.Demir içerikli mamaların zararlarını da okuyunca iyice tedirgin olmaya başladım.Acıkınca mecbur yiyecek de diyemiyorum o da inatlaşıyor ağzını kilitliyor.Ne yapacağımı şaşırdım.Kendim kutu sütlerinden muhallebi yaptım onu da yemedi.Hazır muhallebileri yiyor.Hazır muzlu süt vereyim diye düşündüm onların içinde de boya maddeleri varmış.Açlığa ne kadar süre dayanabilir, ya da bir sorun olur mu aç kalınca.Bir de kakası sizin tarif etttiğiniz kestane kestane , top top kaka yapmaya başladı,ama aç olduğunu zannetmiyorum , galiba muhallebilerden oldu.Lütfen yardımcı olun.teşekkür ederim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120214
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2009 Saat 11:15
Sütü soğuk verin, su içiyorsa, suyunu kaynamış-ılımış "hamam suyu" gibi verin ki  sevmesin. Acele etmeyin, sabırlı olun.. 
Yukarı Dön
kartanesi Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 336
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2009 Saat 14:10
Çok teşekkür ederim Kadir Bey.Sağolun.KizBebek
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.