Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - SÜT İÇMEYE ALIŞTIRMAK!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSÜT İÇMEYE ALIŞTIRMAK!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
selican Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 99
Mesajın Direkt Linki Konu: SÜT İÇMEYE ALIŞTIRMAK!
    Gönderim Zamanı: 02 Ara 2009 Saat 21:26

kızım ocak 1'de 1 yaşına girecek.dün doktora kontrole gittik.doktorumuz inek sütüne yavaş yavaş başlayabilirsin dedi.deniyorum ağzına bile sürmüyor.tükürüyor.yoğurdu tam tersi çok seviyor.sütü nasıl içiriyorsunuz?tadını güzelleştirmek için ne yapabilirim?

Yukarı Dön
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2009 Saat 23:20
vay yılbaşında doğddu demek fıstık..hayırlı yaşlar olsun...
ben inek sütüne başladığımda oğlum 13 aylıktı..adım adım geçiş yaptım....önce dörtte bir inek sütü dörtte üç devam sütü karıştırdım...tadına alışınca yarıyarıya inek sütü devam sütü yaptım...tamamen inek sütüne geçene kadar devam sütü miktarını azalttım....şimdi tamamen inek sütü kullanıyorum ama yine de içine bi kaç ölçek devam maması atıyorum...hem tadlandırmış hem de az da olsa devam mamasının vitamin mineralinden faydalandırmış oluyorum diye düşünüyorum.... sen halen emziriyor musun yoksa devam sütü mü kullanıyorsun?eğer emziriyorsan kendi sütünle bu karışımı deneyebilirsin?
Yukarı Dön
selican Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 99
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2009 Saat 23:30
teşekkür ederim.ben hala emziriyorum.denerim bakalım ne olacak.Smile
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2009 Saat 23:47
hııııı kendi sütüm..bende deneyeyim bunu....

ben aylardır uğraşıyorum içsin diye hert türlüsünü denedim....içmiyor....
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Ara 2009 Saat 23:52
benim oğlumda çok zor süte alıştı,3 yaşında alıştı düşününWacko
Kadir hocam saolsun onun sayesinde oldu...
benim oğlumda yoğurdu sever ama sütü ağzına almazdı..önce yoğurda süt katarak ayran kıvamı verdim...başta yadırgadı ama yavaş yavaş giderek azalttım yoğurt miktarını...arada meyvel, sütelerde vererek alıştırdım çok şükür...

Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2009 Saat 00:08
bende tunaya muhallebıyı önce koyu olarak sonra pırınc ununu azlatıp sutu cogaltarak böle böle alıstırdım.bıberondandan muhallebı ıcmesı zor olunca baktıkı olmayacak sutu dahada cogaltık ve ballı sut gunlerımız basladı.1 yasından sonra.ve halen hazır devam etmekta.MASALLAH... ceylın ne ılık sut ne ballı sut ıcmıyodu muhallebıyı cok guzel yemesede.bu taktıge devam ama.sabahları kahvaltıda dolaptan cıkmıs buz gıbı sutede hayır demıyor.bır cay bardagı soguk sut.ne seker ne bal nede baska bısı .....sabah cok guzel ıcıyor canı ısterse..LOLLOL
Yukarı Dön
balkız Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 179
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2009 Saat 10:46
benimkiler ocak 18 de 1 yasına gircekler süt versem erken olurmu doktorumuz 1 yasına kadar verme diyo ama ben birazda saçma buluyorum bizde sütle büyüdük bişey olcanı sanmıyorum önceden mama bile yokmuşşş nolabilirkii eşim verme olmaz diyoo ama alışsınlar diyorum sizce verimmi bebe bisküvisine falan katıp verimmi
iki küçük dünyaya gönüllü hapsoldum
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ara 2009 Saat 10:54
Bence süt içirmek için 1 yaşını beklemek gerekmiyo,ben hala pişmanım 1 yaş sınırına uyup kızıma herşeyi yedirmediğim için,süt alerjisi varsa zaten hemen belli olur diye düşünüyorum,Balkız bence başla süte..

Zuhalde 1 buçuk yaşında başladı süte,biz devam sütüde içmedik,biberonda sadece su içer başka bişey içmezdi..Antalyaya gitmiştik uçakta minik paket sütlerden verdiler,pipetle sütü bir güzel içtiLOLo şekilde başladık süte,şimdide pipeti bırakmıyoTongue
Ben süte hiçbişey karıştırmadım dolaptan çıkarır buz gibi içirirmLOLyaz kış farketmez..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.