Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sute nazar değer mı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konusute nazar değer mı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cuttanusa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2008 Saat 21:34

BENIMKI ZATEN YATARAK EMIYO BELKI DE SUTU BULSA İÇECEK OLMADIĞI İÇİN AĞLIYO AMA AĞZINA ALMIYORKI GELSIN YA DELIRCEM.BENIM OĞLUM ÇOK USLUYDU YA HERŞEY O GUNDEN SONRA DEĞİŞTI AĞLAMAZ KENDI KENDINE OYNARDI ARTIK OYLE DEĞİL.MAMA VE YA EK BİEŞ VERMIYORUM VERMEKTE ISTEMIYORUM.BU ARALAR ÇOK SINIR YAPTIM VEDE STRES BIRDE BUNA BAŞ AĞRISI EKLENDI BELKI DE BUTUN BUNLAR SEBEP OLDU.AMA O EMMEDIKÇE DAHA SNIR YAPIYORUM HEP AĞLIYO ÇOCUK GAZDAN DESEK ONA ÇOK DIKKAT ETTIM GAZ YAPACAK HİÇ BIŞE YEMIYORUM ZATEN GAZ SANCISINA BENZEMIYOR AĞLAMASI EMZIĞI ALIYO SUSUYO.BUGUN SAAT 1 LERDE UYURKEN BIRAZ UYKULU UYKULU IÇTI DAHA ONLA.

Yukarı Dön
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1357
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2008 Saat 22:35
canım o zaman bi mama dene bakalım  eğer içerse seni emmek istemiyo memeyle susar çünki emerek emme dürtüsünü gideriyo yani eğer mamada almazsa bence doktorunuza götür hemen test falan yapsınlar  iştahsızlığının sebebini bulurlar .bide makineyle çekiyon ya elektrıklımı bilmiyom ama bebek emmesi ile makıne aynı değil yani bebek emerken daha fazla süt üretirsin psikolojik yani sen bu arada yememezlik yapmıyosun dimi bak bırak memelerin süt dolsun su süt falan iç seni öğlen emdiyse sağmadıysan oldukça dolmuştur tahminimce
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2008 Saat 22:41
canım bide arada öyle dönemler oluyo banada oluyodu bi bakıyodum lıkır lıkır mmemelerım hemen yemek yıyp bol su ıcıyom toparlanıyo şimdide öyle mesela 2 gun iştahım yoktu yemek yıyemedım sütüm az ama asya yı emirmeye çalışıyom oda çekıyo az süt var bırakmak istiyo ben gene ayakta memeyı sokuom ağzına ninni sölüyom uyuyo hemde emıyo dene dene dene  olmuyosa doktoruna gıt stres yapma yanı en azından tanı konsun sorun hastalıkmı sütünün olmamasımı meme grevı yapmasımı öğren bakalım
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Yukarı Dön
fistiktuanam Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 379
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2008 Saat 22:54
ayy deger canim degerCry banada degdi vallaha sutum oyle coktuki bebegim yutkunamiyodu cokluktan uzun surede mememde kaliyo du 4.5 ay emzirdim oyle her gelen giden bu yinemi emiyo moldofon diyolardi bir anda ne sut kaldi ne kizimda istahCryCryCryTongue ondan sonra bidaha da hic gelmedi ek gidaya baslamak zorunda kaldikCryTongue
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2008 Saat 23:11
canım banada kızımın mevlüttünden sonra olmuştu ertesi gün darmadağın oldum  hemen hoca akrabamız geldi  okudu sağolsun çoook nazar almışınız evine kzızna sana fesat bakmışlar dedi o akşam çok rahatlamıştım
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Yukarı Dön
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2008 Saat 23:17
canım bak aklıma ne gldi memeucu olmayan anneler için slikon memeuçları var memebaşına yapıştıp emziriyosun onla dene belkı emzik yada biberon hıssı uyandırır emmeye baslar
e-bebek mağalarında satılıyodur mutlaka eğer bıberon alırsa mutlaka meme tembelliği yapıyodur meme başlığını dene ama önce kendini rahat bırak ki önce süt dolsun memelerin siütünde öyle hemen gitmez merak etme 1 hafta emzirmesende süt doluyo memeler  bırak dolsunlar süt ağzına  gelince oğluşunda emecektir

Düzenleyen melek uslu - 31 May 2008 Saat 23:19
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 May 2008 Saat 23:26
Canım ilk başka stres sıkıntı yapma Confused sütünün bol olduğunu düşün, o şekilde odaklanmaya çalış Big%20smile  bol sıvı tüket, uykunu iyi al, dinlenmeye zaman ayır ama sakın olumsuz düşünme Smile
Yukarı Dön
cuttanusa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Haz 2008 Saat 00:26
az önce yatırdım ağladı da ağladı kahroldum ya.aç yatırdım resmen.kucağima aldığımda kafasını göğsume sokuyo meme teklıf edıyorum kendını gerı ıtıyo.sters yapmamaya çalişiyorum ama elımde değil sınırlerım alalk bullak oldu.gecelerı zaten uyanmazdı inşallah sabaha kadar bıraz dolar resmen buızuştu bomboş.bu kadar mı olur ya bıranda ne olduğunu da anlayamadım.kaç saat oldu ya açlıktan bişe olursa napcam mama verırsem benı hiç emmez dıye korkuyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.