Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - sute nazar değer mı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konusute nazar değer mı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 3456>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
cuttanusa Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Haz 2008 Saat 14:05
evet aynen bende çok özluyorum o gunlerı.pamukçuk olmuşsa nasıl temızlıycem pekı.ama zannetmıyorum olsa sağı da emmezdı.oğlumun eskı neşesıde kalmadı benımde.annelığı de doyasıya  yaşayamadım ya ona yanarım.ama bu çok ıyı tecrube oldu bır daha olursa allah korusun kı bırıne  sutum var demıycem gerekırse yalan soylıycem ama sutum var demıycem.kendımde çok buyuk eksıklık hıssedıyorum.artık onu bebeğimı zorlamıyorum emebıldığı kadar emıyo gerısı mama.herkese çok teşekkur edıyorum önerılerınız cvplarınız  için.ama ben pes ettım
Yukarı Dön
yamama Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 160
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 09:41
Canım...Öncelikle üzüldüğümü belirteyim...Ama sende biliyorsun ki emzirdikce süt oluşur...Benimde oğlum 4 aylıkken hem de sütüm öyle çoktu ki...Birden azaldı..Hatta ateşlendim,göğüslerim tamamen boşaldı ve çok üzüldüm...Ama dediğim gibi (ben iki gün yaşadım)hiç yılmadan göğüsler boş bile olsa emzirdim,başka birşey vermedim ve sanki hiçbirşey olmamış gibi sütüm tekrar eski haline geldi...Sende ne olur devam et...Her fırsatta vermeye çalış...İnşaallah başarırsın...Sevgiler...LOLLOLLOL
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 12:36
malesef  o benden daha ınatçı çıktı.bu olay çok sıınırlerımı bozdu emzırırken öyle zor anlar yaşatıyorkı onu ıncıtebılmekten korkuyordum ve bu yuzden artıık onu zorlamamaya karar verdım.sağ göğsumle ıdare edıyoruz gerısı de mama
Yukarı Dön
rüyabebek Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1033
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 15:31
ayy canım benim kesinlikle inanırım süte nazar deyer tatlım ama sen nazar degdi sütüm gelmiyor bebegim emmiyor dersen inan hepsi gerçek olur lütfen kendini salıverme ve hemen pekmez bisküvi tarzı şeyler ye nazar oldugunu düşünüyorsan ne bileyim bildigin bütün duaları oku ama sana yalvarırım bebegininin vaz geçmesine izin verme herşeyi yap ve sonuçtan bizleri haberdar et.ConfusedConfused
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 16:24

MERVECIM ELIMDEN BİŞE GELEDI ZORLADIM ÇOK UĞRAŞTIM AMA OLMADI İŞTEARTIK ESKISI GIBI SUTUM YOK ZATERN DEDIĞIM GIBI SAĞ GÖĞSUMLE IDARTE EDIYOZ GERISI MAMA

Yukarı Dön
rüyabebek Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1033
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 16:53
[QUOTE=cuttanusa]

MERVECIM ELIMDEN BİŞE GELEDI ZORLADIM ÇOK UĞRAŞTIM AMA OLMADI İŞTEARTIK ESKISI GIBI SUTUM YOK ZATERN DEDIĞIM GIBI SAĞ GÖĞSUMLE IDARTE EDIYOZ GERISI MAMA

canım benim inan senin ve bebegin adına çok üzüldüm canım keşke elimden bişey gelsede yapsam çoküzüldüm gerçektenCryCry 
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Haz 2008 Saat 18:19
Orjinalini yazan: cuttanusa cuttanusa Yazdı:

merhabalar arkadaşlar.ben bundan 3 gun öncesıne kadar mutlu bı anneydım.bebeğim çook guzel emıyo bende de çok sut vardı.3gun önce doktora gıttım doktor bebeğin maşallah tosun olmuş 6aylık bebek gıbı dedı.çok sutun var heralde napıyon da boyle sut oluyo soyle hastalarıma önereyım dedı.neyse eve geldım bı arkadaşım geldı benden 1ay önce doğum yapmış sut içirıyordum nasıl akıyo sutum gorsenız taş gıbı olmuş.ama o gunden sonra ne oğlum benı emmek ıstıyo ne sutum var.sankı ben değilmışım gıbı bıranda gıttı sutum.yıne aynı şeylerı yıyıyorum ama tık yok.sabaha kadar hiç içmıyo oğlum  sabah belkı bırıkır  dıyorum ama bomboş.sızce ne olmuş olabılır.
Canım ya...keşke başkalarının yanında emzirmeseydin.Benim annem başkalarının yanında emzirmemi istememişti...
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Haz 2008 Saat 13:00

valla pişmanlık dız boyu ama keşke ler hep anlamsız işte.bılemezdım  daha doğrusu hiç inanansım gelmıyordu nasıl olurda sute nazar değip bıranda sutum bıtecek ama oldu.ve şuan elımden hiç bişe gelmıyo.ALLAHIM olurda tekrar bı bebek verırse onda tecrube olur.çok pişmanım ya.sızden rıcam varsa emzıren yakınınız kesınlıkle başkasının yanında emzırmemesını ve gerekırse yalan soyleyıp sutunun olmadığını söylemesı için uyarmanız.çünku bı anne için çocuğunu emzırememek çok üzücu bişe.insan çok yetersız hıssedıyo kendını

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 3456>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.