Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
buse
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 44
|
Konu: sütüm azaldı Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 17:03 |
umarım sorumu doğru sayfaya soruyorumdur daha tüm sayfaları gezemedim.neyse bebğim 10 aylık hala emiyor ve hep emmek istiyor yani mamayı fazla yemek istemiyor günde en fazla 2 defa özellikle geceleri çok uyanıyor emmek için kaç gündürdürde sütüm azaldı geceliride çok uyanıyor ağlıyo doymuyo galiba ya sütüm kesilirse ben napcam geceleri, biberonuda kabul atmedi hep kaşıkla yedi
|
hayat sevdiklerinle güzel
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 21029
|
Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 18:49 |
canım sütüm kesilir diye bir olay yok..sen ne kadar sıkıntıya girersen,sütüm az ,kesilicek,veya yetmiyor diye düşünürsen o zaman hakikaten azalır..strese çok bağlı bu süt mevzuu..her zaman moralini yüksek tut,emzirmenin keyfini doya doya yaşa,unutma kısa bi zaman sonra kesiceksin memeden ve inan o yaşadıpın hazzı unutamıcaksın..bu yüzden keyfini çıkar,stresten sıkıntıdan uzak dur,bol bol sıvı ve yeşillik tüket..gör bak nasılda olucak sütün..ve unutma bebek emdikçe süt gelir..
|
 |
*naz*
Altın Üye
Puanlar: 4271
|
Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 18:53 |
dinlenmenize de dikkat edin.işe yarayacaktır.
|
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...
|
 |
ilal
Altın Üye
Puanlar: 3036
|
Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 19:47 |
geceleri uyanmasının sebebi belki dişten kaynaklanıyordur.yada grip olacaktır. benim kızımda 10 aylık...oda bazı dönemlerde sık uyanmaya başlamaıştı. ya grip oldu yada diş geldi.... arkadaşlarımın dedikleri doğru. bence bu süt olayı kafaa bitiyor... üzme kendini
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
 |
hülya
Pırlanta Üye
Puanlar: 7438
|
Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 23:52 |
canım stres yapmadan üzmeden bol bol su, sütlü gıdalar yeyip dinleneceksin ayrıca aylara göre sütünün azalmasıda çok normal biberonada alıştırmak benim oğlanı zor olmuştu ama alışıyorlar inan ben 1 ay uğraştım anne memesine benzer görüntüde olan geniş ağızlı biberonlar ve biberon emzikleri var onları deneyebilirsin açken mama hazırla ver ilk zamanlar almazsa bile inan 15 gün içinde almaya başlayacaktır
|
 |
selican
Üye
Puanlar: 99
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2009 Saat 00:06 |
canım benim kızımda 10 aylık.bebekler bu ayda emmeye daha düşkün oluyorlar.sütün hemen kesilmez merak etme.sütünü artırmak için irmikli tatlılar,garip gelebilir ama ayva ve bol su iç.ben bunları yapıyorum ve sütümün maşallahı var.herkes şaşırıyor
|
|
 |
buse
Üye
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2009 Saat 19:28 |
|
|
 |
buse
Üye
|
Gönderim Zamanı: 17 Eki 2009 Saat 19:30 |
*naz* Yazdı:
dinlenmenize de dikkat edin.işe yarayacaktır.
|
bugünlerde okadar hareketliyimki söylediklerinizin hepsini yaşıyorum şuan nerdeyse dinlenmeye hiç fırsatım olmuyo ve çok zayıfladım bi kızıma bide bana bakyolar bütün kilolalarını kızın almış diyolar
|
|
 |