Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Emzirme & Anne Sütü
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sütünüz Kaç  ay yetti?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSütünüz Kaç ay yetti?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
miss hugolina Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9109
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2008 Saat 21:06
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

21 aya kadar sütumyetti benim vardi ama ben kesdim canim stres yapma canim ya

Evet Yasemin ama elimde değil,az evvel pompaylada denedim,3-4 damla çıktı sadece sol göğsümden ki sabahtan beri içmediği halde dolmuyorUnhappyUnhappybaşka birşey yiyip içmediği için stres yapıyorum aç kaldı diye.Teşekkür ederimClown
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 71786
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2008 Saat 21:12
ya sut yapan caylar var canim ya eczanelerde onlardan aldin denedinmi mesela benim burada bir arkadasim var simdi ogllu kocaman oldu tabiki sutunnun kesilcegi zaman gider damla alirdi sut olsun diye ama hastane yaziyordu eczaneden aliyordu doktoruna sorsan yokmu oralarda öyle birsey ben disimi siktim az kalsa bile verdim cogalliyor sonra ya sakin birakma oldumu

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2008 Saat 21:20
Canım benim, biraz stres yapmışsın azalıyor diye ama bence hep içinden "sütüm çok" diye tekrarla. Mesela etrafında sütün mü azalıyor diyenlere kulak tıka derim. Sonuçta süt olayı duygusal olarak çoğalıyor. Tabi ki sıvı alımı da çok önemli ama sıvı alımının yanında uzmanlar hep bunun duygusal olduğu görüşünde... O nedenle benim doktorum bana bunları önerdiğinde sütüm çoğalmıştı.Thumbs%20Up
Sütün azaldı diyelim, sen sevgini vermenin süt vermekten daha önemli olduğunu unutma tatlım. Etrafımızdaki birçok yetişkin biberon mamasıyla büyüdü belki de hiç anne sütü almayanlar da var. Ben de yetmediğini düşündüğüm zamanlar keşke geriye gelse de prolaktini duygularımla salgılatabildiğimi daha net anlasaydım diyorum. O nedenle sen bu fırsatını duygularınla harekete geçir Suna'cım... Ama sevgini verebildiğin için de kendini çok iyi hisset... Nacizene görüşlerim umarım işine yarar. Sütün bol olsun.
Sevgiler...Clown

Düzenleyen duygu07 - 18 Mar 2008 Saat 21:24
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Mar 2008 Saat 22:37
ilk başta sütüm yok kalmadı kelimesini unut canım bu direk beyne komuk vermek oluyormuş stres yaptıkça sütüm yokmu diye kaygılandıkça daha da sütün azalmasına sebep olursun unutma,bizde lağusayken gözaydına gelenlerin arkasından güle güle bile dedirtmezler adet derler sütün gidermiş öyle bir inanış vardır eskilerdeSmile
hiç canını sıkma gündüz ek besinlere başlamadınız mı canım artık kahvaltı ,öğlen, ikindi ,gece muhallebi...ek besin vermeye başladığın zaman sadece gece emiyorlarzaten  karınları doyduğu için ..sütün varsa hazır mama için zorlama bebeğini bence ama yine de sen daha iyisini bilirsin canım sadece fikrimi söylemek istedim öptüm sütün bol olsun Tongue

Düzenleyen DENİZKIZI - 18 Mar 2008 Saat 22:39
Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2008 Saat 09:18

ya sut yapan caylar var canim ya eczanelerde onlardan aldin denedinmi mesela benim burada bir arkadasim var simdi ogllu kocaman oldu tabiki sutunnun kesilcegi zaman gider damla alirdi sut olsun diye ama hastane yaziyordu eczaneden aliyordu doktoruna sorsan yokmu oralarda öyle birsey ben disimi siktim az kalsa bile verdim cogalliyor sonra ya sakin birakma oldumu

Yaseminciğim sağol canım.Çay denemiştim daha evvel ama pek etkisi olmadı bendeUnhappyNe damlası o ismini öğrenip bana özelden yazarmısın  lütfen?Türkiyede varmıdır acaba?Clown
Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2008 Saat 09:20
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Canım benim, biraz stres yapmışsın azalıyor diye ama bence hep içinden "sütüm çok" diye tekrarla. Mesela etrafında sütün mü azalıyor diyenlere kulak tıka derim. Sonuçta süt olayı duygusal olarak çoğalıyor. Tabi ki sıvı alımı da çok önemli ama sıvı alımının yanında uzmanlar hep bunun duygusal olduğu görüşünde... O nedenle benim doktorum bana bunları önerdiğinde sütüm çoğalmıştı.Thumbs%20Up
Sütün azaldı diyelim, sen sevgini vermenin süt vermekten daha önemli olduğunu unutma tatlım. Etrafımızdaki birçok yetişkin biberon mamasıyla büyüdü belki de hiç anne sütü almayanlar da var. Ben de yetmediğini düşündüğüm zamanlar keşke geriye gelse de prolaktini duygularımla salgılatabildiğimi daha net anlasaydım diyorum. O nedenle sen bu fırsatını duygularınla harekete geçir Suna'cım... Ama sevgini verebildiğin için de kendini çok iyi hisset... Nacizene görüşlerim umarım işine yarar. Sütün bol olsun.
Sevgiler...Clown

Duygucuğum Merhaba...

Teşekkür ederim yardımların için,yorumlarını özlemişimWink   Clown
Yukarı Dön
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2008 Saat 09:23
Orjinalini yazan: DENİZKIZI DENİZKIZI Yazdı:

ilk başta sütüm yok kalmadı kelimesini unut canım bu direk beyne komuk vermek oluyormuş stres yaptıkça sütüm yokmu diye kaygılandıkça daha da sütün azalmasına sebep olursun unutma,bizde lağusayken gözaydına gelenlerin arkasından güle güle bile dedirtmezler adet derler sütün gidermiş öyle bir inanış vardır eskilerdeSmile
hiç canını sıkma gündüz ek besinlere başlamadınız mı canım artık kahvaltı ,öğlen, ikindi ,gece muhallebi...ek besin vermeye başladığın zaman sadece gece emiyorlarzaten  karınları doyduğu için ..sütün varsa hazır mama için zorlama bebeğini bence ama yine de sen daha iyisini bilirsin canım sadece fikrimi söylemek istedim öptüm sütün bol olsun Tongue

Sağol Özlemciğim yardımların için...Ek gıdaya 4.ayda başladık.Ama çok iştahsız yemiyor.Oyunla yedirebilirsem6-7 maximum 10 kaşık yedirebiliyorum o kadar.Tekrar teşekkürlerClown
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 71786
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2008 Saat 09:53
Orjinalini yazan: sunacumen sunacumen Yazdı:

Yaseminciğim sağol canım.Çay denemiştim daha evvel ama pek etkisi olmadı bendeUnhappyNe damlası o ismini öğrenip bana özelden yazarmısın lütfen?Türkiyede varmıdır acaba?Clown
canim onu hastane vermisdi arkadasimaaaaaa onu sen bir doktoruna sorsan olmazsa ben arkadasima sorarim

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 5>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.