Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tahlil sonuclari oglum icin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tahlil sonuclari oglum icin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nevin53 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 395
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nevin53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tahlil sonuclari oglum icin
    Gönderim Zamanı: 05 Nis 2022 Saat 15:35
Merhaba Kadir hocam sizi tanıdıktan sonra her yil bir dvit3 ampul iciriyorum.Ama cok sut ictikleri icin kan tahlili yaptirdik,bu arada bir cok şeyine bakmislar.
Değerlendirebilir misiniz.
Oglum 6 yas 4 aylik boy 124 cm kilo 24 

Dvitamini cok dusuk .
Bir de hocam hepatit b asisi etkisini kaybediyor degil mi.OKula başlamadan once asiyi tekrarlatayim degil mi hocam.
Saygilarimla

Düzenleyen nevin53 - 05 Nis 2022 Saat 15:51
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118425
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2022 Saat 19:06
Dvit3 ampul, 6 ayda bir icirin. 
Alkalen Fosfotaz, D vitamini eksikligi sonucu, kemiklerden kalsiyum sokulmesi oldugunu gosteriyor.
Allah tan, cok sut (600ml ustu) iciyor! 
Hepatit B asisi; koruyuculugu zamanla kaybetmez..
Turk doktorlari HepatitB asisinin, bir DNA asisi oldugu ve diger BUTUN asilardan farkli oldugu bilmezler. 
Asinin icinden cikan prospektusu bile okumaktan acizdirler. 
Bu asi, "Genetik asi" olup, mutlaka; KUCUK adeleye ve daima derin adeleye yapilmalidir.
Klasik asilar gibi, deri alti veya buyuk adelelere yapilan Hepatit B asilari TUTMAZ.
Usulune uygun olarak, 3 doz yaptirmaniz sarttir. 
Omuz adelesine ve ADELE ICINE yapmalarini soyleyin!! Yoksa, gene tutmayacak. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Nis 2022 Saat 19:55
Yukarı Dön
nevin53 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nevin53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2022 Saat 20:53
Hocam asiyi bu sekil yaptiniz mi deyince evet oyle yapiyoruz diyorlar.Dogru durust asi yapani nasil bulacagiz hocam bilmiyorum
Evet 600 ml ustu sut /sutlu
gida tuketiyorlar.
Hocam oğlumun dvit degeri 17 kusur ya yeğenimde boyleydi.
Hemen dvit3 icirin bir ay sonra tekrar icirin,olcum yaptirip bana yazin demistiniz.
Benimkiler 6 ayda bir icerek acigi kapatabilecekler mi.
Bir de hocam tsh 3 civari glikoz 89 cikmis bu yasa gore normal midir.
Bazi sabahlar kalkinca  su istiyor .Biraz da bogazi saglam yatana kadar birseyler yer hocam.
Ac karnina sekerli seyler yedirmiyoruz.
Herhangi bir tedbir almamiza gerek var midir.
Saygilarimla

Düzenleyen nevin53 - 05 Nis 2022 Saat 21:02
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2022 Saat 03:31
TSH ve Glukoz; Normal. 
"Acigi kapatabilir mi?"   Bilmem... Kasim gibi tekrar olcturup, bakacagiz. 
Yukarı Dön
nevin53 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nevin53 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2022 Saat 18:33
Dun aksam her ikisine de ampul icirdim hocam

Acigi kapatabiilr mi derken.Degerleri 17 ve 20 civari ya Mayis ayinda 1 ampul. daha versem, 6 ay sonra ölçüm yaptirsam olmaz mi hocam
Nolur bana kizmayin hocam dun cok soru sormuslardi size, yoğunluktan atlanmis olabiliir mi diye tekrar sordum.
Sizi tanidiktan sonra sadece tahlil yaptirmaya doktora gider olduk. Emeginiz üstümüzde cok.Allah bin kere razi olsun hocam sizden 
Saygilarimla.

Düzenleyen nevin53 - 06 Nis 2022 Saat 18:34
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2022 Saat 18:59
Tabiiki olur. 20 seneden beri anlatiyorum, 2 ampul verdiklerimden mutlaka sonradan tahlil isterim. 
Yazilarimi okuyun. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.