|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jade05 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nis 2015 Saat 19:18 |
Merhabalar hocam ,3.5 Yaşındaki oğlumun 1 aydır geçmeyen ateşi var.boğazında şişlik vardı fotoğraflayıp size göndermiştim ilaca gerek yok demiştiniz hiç bir ilaç kullanmadık ama 5-7 gün iyi sonra 2 gün ateşliyiz sürekli Gidip kan ve idrar tahlili yaptırdım hocam bişey yok gibi ama neden düzelmiyor hocam sevgiler teşekkürler ...
|
|
![]() |
|
jade05 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şub 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118691 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Idrar temiz, WBC:8.1 cok dusuk, belliki Gripal enfeksiyon geciriyor...
Bosuna istenmis tahliller. Gripal (viral) enfeksiyonlarin; SURELERI vardir. Surelerini tamamlayinca iyilesirler. Iyilestirecek ilaclari yoktur. |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok Sağolun hocam..tahlilleri ben kendim istedim Aklımda Şüphe duyacak bişey kalmadı ...Hakkınızı helal edin çok şey öğrendim sizden
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|