Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tahlil sonuçları
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Tahlil sonuçları

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozlemay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 104
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlemay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Tahlil sonuçları
    Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2018 Saat 21:52
Yukarı Dön
ozlemay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlemay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2018 Saat 21:58
Merhaba Kadir bey,
20 aylık kızımın kan tahlilleri ekteki gibidir. 
Devlet hastanesinde yapıldı. Hâlâ emiyor,iştahsız da değil, iyi besleniyor . Boy 89.5 kilo 13
D vitamini hariç hiç-bir takviye kullanmadım şimdiye dek.
Sizin değerlendirmeniz benim için çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim,saygılar. 

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118420
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2018 Saat 04:07
Her seyi NORMAL.. 
Assagilik Laboratuvar; 20 aylik cocugun Kan Degerleri yanina, ERISKIN Referans Araliklarini yazmis, sakin
bir doktorun, bunlara bakip, ahkam kesmesine musade etmeyin!!! 
Benden ogrendiklerinizi soyleyin, bakin nasil "moraracak"...  
Eski maillere de bir bakin, bu sahtekarlik ne kadar yaygin goreceksiniz.. 

Yukarı Dön
ozlemay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı ozlemay Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Eyl 2018 Saat 22:04
Çok teşekkürler yanıtınız için,
Ferritin 4.7 düşük değil mi?
Yoksa tek başına birşey ifade etmez mi?
Merakımdan soruyorum, çünkü henüz tahlil yapılan hastaneye gitmedim raporlar için . (Çinko 'nun sonucu henüz cikmadi)

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118420
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2018 Saat 04:10
Eski mailleri okuyun, anlatmaktan, dilimde tuy bitti.. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.