|
Tahlil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Frozen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ara 2022 Saat 16:34 |
Hocam 4 yaş 9 aylık kızımın tahlilleri. Yorumlayablir misiniz. D vit. Her yıl mart ayında 1 ampul içiriyorum hala 56 olması normal mi.? Çinko üst sınırda cıkmıs riskli mi, fosfor düşük. Easy fish oil kullanıyoruz etkisi olmamıs mı . Ne yapabliriz? Cok teşekkür ederim. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Frozen - 07 Ara 2022 Saat 16:35 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 104488 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
D vitamininin olmasi gereken aralik: 50-100 arasidir. 150 ustunde risk baslar.
Gerisi; onemli farkliliklar gostermiyorlar! Dikkate almayin.
|
|
![]() |
|
Frozen ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16 Nis 2021 Durum: Aktif Değil Puanlar: 63 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam 56 cok sınır değil mi ampul versem cok mu gelir. Elimde damla da var damla mı kullanıyım ? Hangisini önersiniz ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 104488 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Su anda, gunluk D vitamini gerekmiyor. HER sene, 1 ampul Dvit3 icirin. Yazdigim sinirlari unutmayin.
|
|
![]() |
|
Hocam tüm bu tahlilleri dün yaptırdık fakat gece sabaha kadar hapşurdu. Okula göndermedim bıgün. Hala hapsurıyor sürekli. Ateş yok. Acaba alerjik bsey mi alerji surubu vereblir miyim ? Ne önerirsiniz hocam ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mevsimde, hangi bitkiler cicek acti da, havada polenler mi ucusuyor? Turk doktorlarinin sahtekarliklarina
kanmayin. SAKIN Allerji suruplarindan vermeyin, akinti koyulasir ve siradan bir Gribi bile Akcigerlere indirirsiniz. "Sahtekarligin 1. Safha" ilaclarindan biridir.
|
|
![]() |
|
Hocam tekrar merhaba, hapsuruk bugün kesilmişti. Sıcak tuttum terlettim atmstı fakat aksam üzeri ates basladı. 38.3 le başladı 39 u gördük. Cok mızmzlandgı için 1 kasık calpol verdim. Snra saat 9 gibi tekrar 39 oldu atesi. 10 da yatırırken dolven verdim. Grip mi baslıyor hocam. Daha hastalıgı atlatalı 1 hafta olmadı. 4gün önce yapılan tahliller önceki mesajlarımda göreblrsiniz. Ne yapabliriz hocam. Cok uzadı 4 kasımdan beri gercekten artık cok bunaldık. Niye gecmek bilmiyor.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Ates dusurmeyin. Bu yastaki HER cocuk bu sekilde. Yazilarimi okuyun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|