Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - talasemı  taşıyıcısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtalasemı taşıyıcısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nesrin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 827
Mesajın Direkt Linki Konu: talasemı taşıyıcısı
    Gönderim Zamanı: 15 Ağu 2008 Saat 23:23

Merhabalar  Kadır  Bey  hoşgeldınız  aramıza.Benım  oğlum  talasemı   taşıyıcısı(bende öyle).Kan  tahlıllerıde HGB-10 .5  yukarı  çıkmıyor,doktorumuz FERRO  SANOL B verdı  kullandık 2  ay  ama  sonuçlarda  değişen  bırsey  olmamıştı.Başka  bır   dr  ise  bu  ilacın  ters  etkı  yapacağını   soyledi,şimdi  bırşey  kullanmıyoruz.BÖyle   durumda   sizce  demir  takviyesı  yapılmalı  mı ?Teşekkürler

CANIM YAVRUM
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120592
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2008 Saat 09:52

Bu kadar cahillik ancak tahsil ile mümkündür. Siz kesinlikle "Demir" KULLANAMAZSINIZ..

Doktor bilmese bile sizin bilmeniz şart, mutlaka hastalığınız ile ilgili bilgileri kitaplardan, internetten okuyun. Sonuçta bu sizin hayatınız. Böyle kronik hastalığa sahip hastaların doktorundan daha fazla bilgili olması lazımdır.Bu hastalık sizin ömrünüzü kısaltmaz, merak etmeyin.
Yukarı Dön
nesrin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 827
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Ağu 2008 Saat 10:06

Teşekkürler.Ben   araştırdım ama  iki  dr çelişkılı   olunca   danışmak  istedim .tekrar teşekkürler..

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.