Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İdrar & Kaka Sorunları ve Tuvalet Eğitimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tam tersi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumtam tersi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sdts Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 98
Mesajın Direkt Linki Konu: tam tersi
    Gönderim Zamanı: 28 Şub 2010 Saat 14:18
hocam ishalle ilgili tüm yazıları okumaya çalıştım..yalnız sorumun cevabını  tam bulamadım..
oğlum cuma akşamı kusarak uyandı ve tüm gece devam etti,dr götürmemek için ısrar ettim çünki ateş,ishal halsizlik yoktu.fakat eşimin ısrarıyla sabaha karşı gittik kanına baktılar birşey çıkmadı idrarını yapmadığı bakılamadı,orda emzirip kusmasını takip ettik kusmayınca  eve yolladılar.dün kusmamız yoktu gecede iyiydi,fakat bugün  itibariyle ishali var :( kusma yok..
sizce ne yapmalıyım tersi oldu yazdım çünki kusma bitip ishal başladı
sdts
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118097
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2010 Saat 20:26
Bakteriel ishaller aynen böyle seyir gösterir.. Sadece viral olanlarda kusma ve ishaL BERABER OLUR. (Rotavirüs gibi)... Hiçbir ilaç vermeyin kendiliğinden geçecek...
Yukarı Dön
sdts Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 98
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Şub 2010 Saat 21:15
teşekküler hocam
hiçbirşey vermedim çok şükür.şu anki seyri gayet iyi gün boyu 4 defa ishal çıktı..yalnız yemek problemi başladı zannedersem psikolojik kaşıkla ne vermek istersem kusucam zannedip hemen öğürüyoor :( halbuki 2 gündür hiç kusmadı
nasıl beslemeliyim??? emziriyorum ama oğlum 15 aylık olduğu için doymuyor ve gece çok sık kalkıyor
sdts
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118097
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2010 Saat 11:38
Sabırlı olun, ısrarcı olmayın... Kendiliğinden 2-3 günde düzelecek..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.