Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Tavsiye edin lütfen
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumTavsiye edin lütfen

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1357
Mesajın Direkt Linki Konu: Tavsiye edin lütfen
    Gönderim Zamanı: 20 Eki 2008 Saat 14:11
 Özlem hanım ,
İyi günler diliyorum size
Ben ablam için psikiyatr tavsiyesi rica edeceğim .Size saygısızlık olarak algılamayın hemen nedenini yazıyorum .ablam çok yüksek seans ücretlerini ödeyebilecek durumda değil .max.100 ytl karşılayabilir onu bile zorlukla ....anadolu yakasında olmasını rice edeceğim ve eğer ssk kullanılabılecek bir dr olursa dahada süper olur hepsi bir arada olabilir mi bilmiyorum size danışmak istedim
     Genel bilgi
Ablam 3 doğum yaptı 2 si peşpeşe aralarında 2 yaş var 3. doğumdan sonra pek toparlanamadı 3. bebek sürpriz olmuştu .Aile yapımızda genel sorunlarımız var yanı genel olarak biz depresyona yatkınız bende dahıl ...Çocukluğumuzdan kalan bazı travmalarımız var .Bende annemim ölümünden sonra tedavi gördüm ve bende doğum sonrası depr. yaşadım ...
    Ablam bir süredir bir süredir tedavi görüyor ama pek cevap alamdık kendinde değişiklik hissetmiyor genel olarak sadece ilaç kullanıyor gibi hissettiğini söylüyor.....
    Özlem hanım eğer vakit bulup ilgilenirseniz çok mutlu olcağım teşekkür ederim
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2008 Saat 17:06
ablanız anladığım kadarıyla sadece ilaç tedavisinden pek yarar görmüyor, eşlik eden psikoterapiye de ihtiyacı var. devlet hastanelerinin yoğunluğunda treapi olnağı olmuyor. ancak bazı özel klinikler de SSK ile anlaşma yapıyorlar. Anadolu yakasında böyle bir hastane bilmiyorum ama olduğunu sanıyorum. 100YTLnin altında bakabilecek özel doktor bulmanız zor görünüyor. özel hastanelerin SSKile anlaşmalı olanlarını araştırmanızı öneririrm
özlem
Yukarı Dön
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1357
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Eki 2008 Saat 18:15
İlginize çok teşekkr ederim Özlem Hanım
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.