Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - tecrubeli anneler wc egitimi ??
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konutecrubeli anneler wc egitimi ??

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3238
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2010 Saat 16:40
Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2010 Saat 16:41
Orjinalini yazan: demrem demrem Yazdı:

bende dusunuyorum seren, ama hem sutten kesmek hemde tuvalet egıtımı agır gelır dıye bıraz erteleyım ıstıyorum. emre suan cısını yaparken anne kaka dıyor. bezıne elımı tutuyorum sıcak sıcak çişini hissediyorum yıne kakasınıda soyluyor bıkac gundur ama kararsızım baslasammı

bende meme derdi yokBig smile
ama yeni kardesle agir gelirmiki hiç aklima gelmemi$ti bu
gerçi kardeside eskidi artik :)

Yukarı Dön
MaRaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2010 Saat 16:43
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Ben Zuhal de çok uğraştım ama anladımki çocuk hazır olmadan olmayacak bu iş..Wc olayı çocuktan çocuğuda değişiyo,benim kızım oturağa bile geç oturdu,sırf oturağına oturtturmam 1 ay sürdü,ama o kadar uğraşta sadece bi kez yaptı oturağa,hep altına yapıyodu asla söylemiyodu,o şekilde devam etseydim 24 saat oturakta tutmam gerekiyodu..2 ay önce kendi söylemeye başladı,bir kaç gün öncesine kadar yine altına yapmıştı oysa,kendi kendine çiş dedi,gazı varkende kaka dediLOLama o dönemde sadece 2 kez altına kaçırdı,kakasını bi kaç kez kaçırdı çünkü gaz sanıyoduLOLben hiç eve tıkılmadım bu süre içinde,bezi aldım ertesi gün bezsiz dışarı çıktık,şimdi dışarda çiş desede 1 saat tutabiliyo..

Kızım çok geç alıştı çişe,ama sanırım zamanı öyleymiş o zamana programlanmışLOLama geç olsada sorunsuz oldu diyebilirimApprove

saol canim
kaç ya$inda ki senin kiz ?
herkes ole dio çocukdan çocuga degi$iomu$ kardeslr arasinda bile fark oluomu$
demremin oglan gibi arada bezini tutup kaka dio ama hiç bakamdim çi$mi yapti diye :))
bi dahasina bakayim

Düzenleyen MaRaL - 24 May 2010 Saat 16:44
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.