|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
spancm ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nis 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 338 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Şub 2017 Saat 00:49 |
Hocam merhabalar.. 6 yaşında oğlumun doğuştan mı emin değilim ama bir kaç yıldır sağ bademciği diğerinden yaklaşık dört beş kat büyük. Rahatsız edici bir durum yok yutkunamama ağzı açık uyuma horlama vs. gibi yani. İnternette bakarken bademcik tümörü ve lenfoma gibi durumlarda olabilir diye okudum ve korktum açıkçası. Size danışmak istedim sizce normal bir durum mudur bademciği aldırmak gerekir mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hacettepe gibi bir merkezde bile; ne Asistanligimda, ne de Basasistanligimda, bademcik tumoru gormedim, duymadim. Tek tarafli bademcik, genellikle gecirilmis; Enfeksiyoz Mononukleoz belirtisidir.. Bu hastalik da, bir tek; Afrika kitasinda, Lenfoma yapar.. Internetteki sitelerin buyuk cogunlugu sizleri korkutmak ve doktorlara gitmenizi saglamak icin kurulmuslardir.. Bademcikleri, buyudu diye aldirmak da gerekmez! Hepsi KBB uydurmasidir. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|