|
Tekrar beta mı |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
envberna
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Tekrar beta mıGönderim Zamanı: 04 Haz 2023 Saat 00:22 |
|
Hocam, Oğlum 20.11.2014 doğumlu. 8 mayısta boğazı çok ağırmaya başladı ve hafif bir ateşi vardı. Akşama doğru boğazı çok ağırınca biruniye teste götürdüm ve strep a yaptırdım. Sonuç pozitif çıktı. Evde penos vardı hemen başladım ve 3.dozda boğaz ağrısı geçti. İlacı 21 mayısa kadar yani 15 gün kullandım. Aslında 20 güne tamamlayacaktım ama dilinde aftlar çıkmaya başlayınca kestim ilacı. Şimdi bbiraz önce tekrar boğazım ağrıyor dedi ve ateşi var, başı ağırıyor. Dili ve boğazının durumu resimdeki gibi hocam. Acaba yine mi beta diye tedirgin oldum. Tekrar teste götürsem mi yoksa kan tahlili mi yaptırsam ne yapayım hocam? Tekrar beta olsa kalbe veya böbreğe zarar verir mi? Ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim Çok teşekkürler Saygılarımla |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04 Haz 2023 Saat 09:39 |
|
"beta" da NE?? Akvaryum balığı ne alaka!!
Türk doktor aklı ile Streptokoklara "beta" diyorsanız, o başka! Cahilliğin başka bir türü. Dili pembe, kesinlikle Streptokok enfeksiyonuı YOK! Olduğunda; Ateş+ Ağızda pis koku + Dili kaplayan pas tabakası olur ve dil böyle pembe olarak görülmez. Türkiye'de bu konuda yapılan saçmalıkları : anneoluncaanladim.com sitesindeki, Yazarlar kısmındaki : "Beta diye bir virus..." makalemi okuyup daha iyi anlayabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|